1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:15

8.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jen počkej, Zajíci!


Branky


0

Souboj týmů ze spodní poloviny tabulky rozhodla situace ze 48. minuty, kdy se k míči dostal domácí Zajíc a propálil Flodra v bráně Blanska. I když měli hosté několik slibných příležitostí k vyrovnání, skóre se již nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil, trenér: „Do zápasu jsme šli s jasným plánem. Věděli jsme, že v kombinaci a na míči budou lepší domácí, ale chtěli jsme hrát z bloku a být nebezpeční v brejkových situacích. Když jsme byli koncentrovaní a dobře to zhušťovali, tak domácí měli velký problém držení míče přetavit v šance. My jsme tam měli výborný brejk, ale Koudelka pokazil finální nahrávku na úplně volného Pospíšila. Po celou první půli jsme měli ale velký problém v soubojích a pak jsme tam udělali i několik taktických chyb, ale domácí nás nepotrestali. Těsně před poločasem jsme měli velkou šanci my, kdy po úniku Kučery to dostal pod sebe před bránu Kratochvíl, ale vysoko přestřelil. Po půli jsme si chtěli počkat na naši šanci, ale k tomu jsme potřebovali zachytit začátek. Prohráli jsme dva souboje v řadě, i když ten druhý ve vápně s velkou smůlou, kdy se to odrazilo zpátky k domácímu Zajícovi a ten prostřelil Flodra. Na chvíli nás to dostalo hodně dolů, ale pak jsme se tlačili za vyrovnáním. Měli jsme k tomu dvě velké příležitosti, ale Kučera zblízka z těžké pozice přestřelil a pak mu jeho trestný kop vyhlavičkoval z prázdné brány domácí stoper Břečka. Opět jsme prohráli o gól a když už se nám teď nedaří nic, tak kompletně. Měli jsme nějakou představu, jak v průběhu zápasu do sestavy zasáhnout a oživit naše šance v brejkových situacích a dopadlo to tak, že musíme už do poločasu 2x nuceně střídat pro zranění. Čeká nás teď doma vedoucí celek tabulky a soupeř s nádechem derby. Máme týden na to, abychom se na Vyškov připravili a pokusili se o nějaký zisk bodů proti velkému favoritovi."



Sestavy


1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - M. Suchý [-] , T. Brečka [-] , K. Pospíšil [-] (83. E. Vinkler [-] ) , M. Flasar [-] , L. Mareš [-] , J. Rezek [-] (89. L. Křivánek [-] ) , T. Ťok [-] (73. L. Michna [-] ) , D. Machalík [-] , S. Dramé [-] , T. Zajíc [-]

FK Blansko
J. Floder [-] - S. Píšek [-] , P. Gromský [-] , D. Pospíšil [-] , L. Koláček [-] , J. Šplíchal [-] (46. D. Müller [-] ) - J. Kučera [-] , Š. Kolařík [-] (32. J. Minx [-] ) , D. Duda [-] , J. Kratochvíl [-] (77. J. Motyčka [-] ) - J. Koudelka [-]

ŽK: 70. S. Dramé , 84. M. Suchý - 35. D. Pospíšil , 84. S. Píšek , 88. D. Duda .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Denev Alex - VOSTREJŽ Ivan, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.