J. Ferko 87.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2016 17:00

7.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov má další body


Branky


87. J. Ferko - 15. P. Jeřábek , 38. A. Krč
0

Uničov se nepředvedl moc dobrým výkonem, avšak Hanáci na něj nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Jednu z prvních velkých šancí si hosté vytvořili ve dvanácté minutě, kdy Jeřábek z malého vápna hlavičkoval nad. Během dalších tří minut si Uničov vytvořil minimálně dvě šance. V 15.minutě vstřelil gól Jeřábek, kdy dostal centr z levé strany a skluzem míč dovedl do brány.

V polovině poločasu si Steiner vytvořil pár šancí, jednu třeba po chybné rozehrávce bývalého hráče Rajnohy, trefoval se však pouze do golmana. Budín byl vidět při rohových kopech, kdy hned dvakrát poslal míč hlavou do rukavic golmana. Vidět byl i dorostenec Zavadil, který si výborně poradil s hráči ve středu pole, vyslal Steinera, který střelou nezměnil skóre.

Ve 37. minutě dostal Aleš Krč centr z levé strany a ledabilou střelou poslal míč k levé tyči 2:0. 

 

 

V druhém poločase vybojoval míč Steiner a posunul na Zavadila, ten zamířil přímo do rukavic golmana. 

63.minuta se nevydařilo Budínovi, který sbíhal na levou lajnu a minimálně se dotknul kopaček soupeře, rozhodčí však vytáhl červenou a Buďa musel odejít do kabiny. V závěru poločasu se opět skvělým zákrokem vyznamenal Šustr.

V 88.minutě snížil stav na 1:2 Pepa Ferko, kdy získal míč v půli hřiště a po dlouhé době se střelecky prosadil. V minutě nastavení měl poslední šanci na kopačkách David Steiner, zamířil však do rukavic golmana.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Kristýna Haldinová, vedoucí mužstva: ,,Uničov určitě nepředvedl dobrou hru, ale dokázal zvítězit. Určitě byli nějaké šance i na naší straně, každopádně potřebujeme dávat góly a zapracovat na fyzické stránce. Rozhodně nesklánět hlavu po nevydařeném balónu. Potřebujeme ve Zlíně bodovat a získat tak naději na vzestup."




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - O. Zavadil [-] , D. Steiner [-] , D. Čep [-] , R. Budín [-] , T. Netopil [-] , J. Silný [-] (84. D. Pavelka [-] ) , T. Strašák [-] (69. A. Galetka [-] ) , D. Hynčica [-] , D. Stratil [-] , M. Neubert [-] (59. J. Ferko [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] (69. J. Swiech [-] ) , P. Rajnoha [-] - T. Nuc [-] , P. Jeřábek [-] (79. P. Kasal [-] ) , T. Vasiljev [-] , R. Juřátek [-] - T. Komenda [-] (75. T. Binar [-] ) , A. Krč [-]

ŽK: 45. D. Steiner , 81. J. Silný . ČK: 62. R. Budín .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Nováček Ivo - ČERNÝ Josef, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.