2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

První poločas normální fotbal, druhý poločas se proměnil ve vodní pólo. Silná průtrž dorazila i do Hulína a fotbalisté se 10minut trápili v silném dešti. Poté rozhodčí poslal všechny do kabiny a po 5minutách se znova začalo hrát. Fotbal to rozhodně nebyl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek, trenér: V zápase jsme určitě nepropadli. V první půli mi chyběla větší odvaha a kvalita do útočné fáze. Málo jsme doplňovali hrotového útočníka. Zlomový moment utkání dle mého názoru byla 100% šance Oulehli na 1:1. Bohužel poté přišlo otřepané "Nedáš, dostaneš". A dvougólový rozdíl jsme nedokázali stáhnout. Posledních 20 minut už se fotbal v takových podmínkách hrát nedal. Soupeře jsme sice dostali pod optický tlak, ale závěry jsme nevyužili. Soupeř naše chyby potrestal, my jejich ne. Proto odjíždíme s prázdnou.



Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - V. Ondřejka [-] , T. Pospíšil [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , V. Barcuch [-] , T. Matoušek [-] , R. Číhal [-] , M. Šrom [-] (98. S. Uličný [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Postava [-] (81. M. Minář [-] )

FC TRINITY Zlín B
T. Holý [-] - M. Mlýnek [-] , T. Masař [-] , M. Malenovský [-] , M. Vašulka [-] , V. Mlýnek [-] , J. Žůrek [-] , J. Oulehla [-] , J. Stuchlík [-] (91. J. Kolář [-] ) , A. Tkadlec [-] , O. Bačo [-]

ŽK: 79. M. Vašulka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mikula Petr - TOMANEC Josef, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.