1:1
(0:0)
87. D. Frimmel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


56. M. Neubert - 87. D. Frimmel (p.)
0

V 2. kole MSFL přivítala domácí Hanácká Slavia na svém stadionu v Kroměříži SK Líšeň. Soupeř v prvním kole uhrál remízu s uničovem 1:1. Kdo tušil, že si za stejný výsledek i z Kroměříže odveze opět bod? Domácí vstřelili první branku v 56. minutě, odpovědi se diváci dočkali až v 87.minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V 5. minutě utkání domácí chybovali a Líšeň se dostala do šance, kterou nevyužili. V 8. minutě si hosté vytvořili tutovou šanci, kterou zázračně Budín zlikvidoval. Ve 13. minutě už se vydali domácí dopředu a Hynčica byl u šance, z pravé strany si vedl míč, nastřelil pouze hráče hostí. Poté následoval roh, ke kterému se dostal jako první výborný hlavičkář David Čep a poté další velikán Radovan Budín, ale ani jeden míč do sítě nedostal. Ve 35. minutě byl v šanci záložník David Steiner, bez výsledku. Hosté vyrovnali v samotném závěru zápasu. K pokutovému kopu v 87. minutě se postavil Frimmel a nechyboval.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Neubert zhodnotil 1. domácí utkání v nové sezóně: Utkání proti Líšni bylo bojovné, moc šanci nebylo, ikdyž Líšeň měla o něco víc šancí, ale hrálo se spíše uprostřed. O poločase jsme si něco řekli, byla bouřka v kabině, protože to nebylo z naší strany takové, jaké jsme si představovali a druhý poločas jsme dali góla. Defakto tam byla nějaká akce, Strašák to zatáhl a vystřelil, golman to vyrazil a já jsem to dorazil do brány. Pak dál už jsme toho moc neměli, spoléhali jsme na to, že už to nějak uhrajeme, že třeba z brejku udeříme, ale naopak jsme góla dostali. Mohli jsme paradoxně zvýšit, protože jsme měli dobře rozjetou akci a z protiútoku byl brejk. Jestli byla penalta to nevím. Jaký vidíš rozdíl v zápase s Olomoucí a s Líšní? Olomouc byla daleko fotbalovější. Líšeň nebyl špatný soupeř, ale bylo to spíš o bojovnosti. Olomouc je fotbalově úplně někde jinde. Je škoda, že jsme zápas s Líšňí nedovedli do vítězného konce.:




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - J. Kašík [-] , T. Netopil [-] , R. Budín [-] , D. Čep [-] - D. Steiner [-] , T. Strašák [-] , D. Hynčica [-] , D. Stratil [-] , D. Pavelka [-] (58. J. Ferko [-] ) - M. Neubert [-] (82. A. Galetka [-] )

SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - D. Frimmel [-] , T. Vejmělek [-] (75. J. Milotínský [-] ) , L. Fall [-] , A. Ovsepjan [-] , J. Stehlík [-] , L. Nevřala [-] , F. Voda [-] (88. O. Kubík [-] ) , J. Krejčí [-] (70. M. Matoušek [-] ) , R. Čampa [-] , M. Bednář [-]

ŽK: 21. D. Steiner , 40. T. Strašák , 75. D. Stratil , 89. A. Galetka - 32. F. Voda , 77. D. Frimmel .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.