Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2016 18:00

1.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třebíč se z vyrovnání na 1:1 radovala jen chvíli, domácí si zajistili tři body


Branky


0

Tři body zůstaly v Hulíně, KDO BUDE CHYTAT POHÁR?

První zápas v nové sezóně už má za sebou mužstvo trenéra Lehkoživa a soupeře z Třebíče. Po postupu domácích v poháru se utkali tyto mužstva v nezvyklém čase v 18:00 v Hulíně, ale domácím to prospělo a mají první tři body. Co na to trenér Jindřich Lehkoživ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V páté minutě byl u šance Tomáš Pospíšil, kdy dostál míč do malého vápna, ale s míčem se otočil a ten pak obránce Třebíče odkopl. Domácí pouštěli Třebíč do šance přes chyby ve středu pole. U slibné akce hostí byl v 19.minutě Duba Tomáš. První gól v nové sezóně v dresu Hulína vstřelil v 7. minutě Tomáš Matoušek hlavou. V další akci hostí byl Dočekal Michal, kdy dostal míč na území střídaček a šel jeden na dva, v oblasti 16tky zasáhli obránci a šance byla neproměněna. Další tutová šance byla na straně domácích. Dominik Krhut dostal míč po pravé straně, zvedl míč, ale to neměl dělat, vyloženou šanci tak promarnil. V 57. minutě se domácí obrana nedomluvila a Bohner neváhal a vstřelil branku. V 61. minutě se přece jen prosadil Tomáš Pospíšil, po centru vstřelil gól hlavou. Konečný stav na 3:1 změnil Pavel Postava.

 



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Trenér Lehkoživ: Co se změnilo od pohárového utkání? ,,Já si myslím, že nás ten pohárový zápas celkem dobře prověřil a že nám ukázal, kde máme ty slabiny. Bohužel ty neproměněné šance co se nám nepodařili v posledních dvou zápasech, tak dneska naštěstí jsme ty šance dávali. Bohužel zase jsme tam měli nějaké okýnka vzadu a toho se musíme vyvarovat, protože musíme hrát bezchybně vzadu a využít té naší fotbalovosti a síli co máme dopředu.'' Přemýšlíte, že by jste nechal chytat pohárové utkání proti Znojmu Libora Chytila? ,,Tak určitě. Určitě, ale momentálně si myslím, že se musí trochu zklidnit, protože v přípravě mu některé zapasy nevyšly, takže musí sebrat trochu seběvědomí. Jestli bude chytat v poháru si musím rozmyslet, ještě si to nechám projít hlavou, ale určitě, myslím si že šanci dostane v poháru.'':




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - T. Pospíšil [-] (79. M. Minář [-] ) , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , T. Matoušek [-] , M. Šrom [-] (65. P. Postava [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , V. Barcuch [-]

HFK Třebíč
J. Konvalina [-] - T. Duba [-] , D. Komínek [-] , P. Ošmera [-] (15. V. Peručica [-] ) , P. Bogner [-] , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] (75. L. Karásek [-] ) , P. Chalupa [-] , J. Rychetník [-] , P. Vavřík [-] , C. Bagnon [-]

ŽK: 69. V. Peručica , 81. P. Vavřík .
Místo: Hulín. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Trávníček Miroslav - KOLÁŘ Jaroslav, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.