P. Remo 49.
D. Novosad 71.
D. Novosad 81.
P. Remo 88. (p.)
4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

13.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka po zlepšeném výkonu ve druhé půli rozstřílela Hřivínův Újezd


Branky


49. P. Remo , 71. D. Novosad , 81. D. Novosad , 88. P. Remo (p.)
0

Na Petrůvce se představili fotbalisté z Hřivínova Újezda, kteří v minulém kole překvapivě obrali o bod druhý tým tabulky z Bohuslavic nad Vláří. Petrovjané pro změnu vyhráli na Provodově, kde jim pomohl návrat do sestavy zkušeného Luboše Kovaříka. Ten byl v neděli znovu na hřišti a domácí hráči dokázali udržet v první půli čisté konto a ani hosté se střelecky neprosadili. Ve druhé půli se už Petrovjané dokázali střelecky prosadit a to dokonce hned čtyřikrát a hosté nakonec odjíždějí s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí Petrovjané byli od začátku zápasu lepším týmem, kdy hosté se dostali na půlku domácích jen sporadicky a vůbec domácí branku neohrozili. Zato domácí v prvním poločase si vypracovali řadu možností, ale díky jen jejich zásluhou skončil poločas 0:0, když fotbalisté Petrůvky některé své šance trestuhodně zahodili. Navíc hosty několikrát podržel jejich brankář. Ve druhém poločase hned ve 4. minutě unikl po levé straně domácí útočník Remo, který o půli teprve střídal a upravil na 1:0. Poté hosté z ojedinělého brejku měli tisiciprocentní šanci a mohli vyrovnat, kdy hráč Hřivného Újezda poprvé trefil vracejícího brankáře a napodruhé přestřelil branku. Toto se ukázalo poté jako rozhodující, kdy Novosad dvěmi brankami zvýšil skóré na 3:0 a poté ještě v 88. minutě znovu Remo z penalty upravil na 4:0. Domácí zaslouženě vyhráli a hosté mohli být rádi, že si neodvezli ještě větší debakl. Petrůvka si tak v závěru sezony napravila reputaci a dvěmi výhrami po sobě si udobřila své věrné fanoušky. Domácím pomohl ve druhé půli příchod střídajícího Rema, který se dokázal i dvakrát střelecky prosadit.                    

 

Hosté toho na Slavičínsku dopředu příliš neukázali, otázkou je, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby jejich hráč proměnil velkou šanci a měl možnost v utkání vyrovnat, ale na kdyby se prostě nehraje...Domácí získali pcela po zásluze tři body a svoji převahu na hřišti dokázali ve druhém poločasu přetavit i v pěkné branky.

 

 

 

"Namísto hodnocení zápasu bych se chtěl stručně ohlédnout za uplynulým podzimem. Po sérii zranění nám zůstalo ze sestavy jen torzo. V tomto složitém období nás podrželi starší a zkušenější hráči (Kořínek, Pešek, Hubáček, Juřica) kteří na sebe vzali odpovědnost a svým přístupem k zápasům ukazovali ostatním cestu jak tuto krizi překonat.V závěru podzimu se nám vrátil Luba Kovařík a ukázalo se jak jsou bratři Kovaříkovi důležití. Poděkování nás všech co fandíme petrovskému fotbalu ale patří všem klukům na hřišti, včetně trenéra Milana Matoucha za trpělivost v okamžicích kdy se nám nedařilo. Přeji týmu, ať se vrátí zbylí marodi, přes zimu potrénují a na jaro se prokoušou tabulkou co nejvýš", hodnotí ne příliš povedenou sezonu činovník petrovského fotbalu František Gottfried.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Naše výhra je naprosto zasloužená, ve druhé půli jsme naši herní převahu zúročili i brankově a připsali jsme si na závěr jasné vítězství.

Hřivínův Újezd
Facebook Hřivínova Újezdu:



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
D. Gergela [-] - F. Hasík [-] (46. P. Remo [-] ) , M. Miklas [-] (75. R. Čada [-] ) , K. Kořínek [-] , L. Hubáček [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Máca [-] (69. M. Remeš [-] ) , J. Juřica [-] , L. Kovařík [-]

Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - D. Kratochvíl [-] , K. Buršík [-] , L. Štěpaník [-] , Z. Jurák [-] - P. Záhora [-] , M. Zábojník [-] (76. T. Polášek [-] ) , J. Talášek [-] , R. Šuranský [-] - L. Kolařík [-] (62. R. Cichra [-] ) - J. Malenovský [-] (46. P. Hruška [-] )

ŽK: 82. L. Kovařík , 89. R. Čada - 42. L. Kolařík , 85. P. Záhora , 88. K. Buršík .
Hráči zápasu: L. Kovařík , P. Remo , D. Novosad .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FRAJT Oldřich - REMEŠ Martin (N), MOUDŘÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.