Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

13.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.5

Nápoje

10.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

10.0

Lipovský Roman Vacula hattrickem sestřelil Horní Lhotu


Branky


0

V Lipové se v sobotu odpoledne představila Horní Lhota, která zde chtěla v posledním utkání této sezony bodovat. Domácí trenér Pavel Tomeček však poskládal velmi silnou sestavu a Lipové hodně pomohla letní posila z Nevšové Roman Vacula. Ten v utkání zkompletoval hattrick, další branky přidali Šuba a Zoubek a hosté tak na Luhačovicko udjíždějí s nečekaným výpraskem. V závěru utkání byl domácím po druhé žluté kartě vyloučen hrající trenér Pavel Tomeček, ale domácí i v oslabení dokázali vstřelit tři branky a v tabulce zase poskočili o něco výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do dvoubrankového vedení

Lipová nastoupila v netradičním čase a navíc v sobotu, a to z důvodu zakončení úspěšné sezony. A chtěla si právě zpříjemnit zakončení výhrou, což se jim nakonec podařilo. Ale obraz hry tomu až tak nenapovídal. Zápas začal vyrovnanou hrou. Již v 8. minutě Klein vysunul Vaculu, kdy hostě reklamovali ofsajd, ale rozhodčí byl jiného názoru a Vaculu upravil na 1:0. Poté hostě převzali iniciativu ve hře a hrozili nebezpečnými útoky, kdy domácí podržel brankář Němeček. Poté měl dvě vyložené šance Zoubek, který ale gól nevsítil. Ve 37. minutě byl na levé křídle vysunut domácí Šuba, který šel sám na branku a upravil na 2:0. Za takového stavu se šlo i do kabin.

 

 

"Ve druhém zápase po sobě nás naše střelecká nemohoucnost stála body, tentokrát bohužel všechny tři. Výsledek utkání moc neodpovídá jeho průběhu. Po první půli jsme prohrávali nula dva, v šatně jsme si však chyby vyříkali a řekli, že se o výsledek ještě porveme. A druhý poločas jsme začali opravdu hrát úplně jinak, Lipová se jen těžko dostávala z tlaku, my bohužel ale hodně hořeli v zakončení a z mnoha šancí využili jedinou. Rozhodujícím okamžikem pak byla červená karta domácího hráče, která paradoxně více pomohla domácím. Snad do minuty po ní nás vyškolil domácí útočník a přidal třetí zásah. My už pak bezhlavě útočili a domácí přidali další branky. Snad se z tohoto zápasu poučíme a na koncovce přes zimu zapracujeme, už nás to stálo hodně bodů", hodnotí duel kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.

Roman Vacula zkompletoval v utkání svůj hattrick

Ve 2. poločase hned na začátku měli hosté stoprocentní šanci, kterou ale neproměnili. V 71. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hrající trenér Tomeček, a to jakoby domácí znovu ožili a v rozmezí patnácti minut se její hráči hned třikrát střelecky třikrát prosadili, kdy se dvakrát trefil Vacula a uzavřel svůj hatrick a jednou individuálně svým typickým sólem se blýskl Tomáš Zoubek. Hosté už poté rezignovali a zápas se v klidu dohrál, a uzavřel pro oba týmy konec sezony a mohli v klidku to jít i patřičně zapít. Pro hosty je tedy výsledek krutý v podobě pěti branek do jejich sítě, ale o tom prostě fotbal je. Lipová tedy zakončila konec sezony s úspěšným výsledkem.

 

 

"První poločas se nám herně hodně povedl, soupeře jsme do ničeho nepustili ,dobře jsme kombinovali a hodně nám pomohlo, že jsme dali brzy gól. Začátek druhého poločasu jsme do dvacáté minuty hráli velmi špatně a soupeř si vytvořil nějake šance a jenom díky výborně chytajicimu Němečkovi jsme tlak soupeře ustáli, i když jsme inkasovali branku. Paradoxně nám pomohlo moje vyloučení, soupeř poté hru otevřel, cítil vyrovnání, jenomže my jsme výborně bránili a brejkove situace jsme zvládli na jedničku, opět se ukázalo jak důležití jsou pro nás hráči, kteří nás posílili před sezónou(Zoubek,Vacula,Vaněk.....)", hodnotil duel trenér Lipové Pavel Tomeček.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Poděkování patří všem hráčům za to, že i v deseti nepřestali hrát a místy i v oslabení soupeře přehrávali. Zažili jsme skvělý podzim a věřím, že na jaře naši bodovou sbírku ještě rozšíříme.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Domácí nám dali lekci z produktivity, nás trápí střelecká nemohoucnost, výsledek neodpovídá dění na hřišti, ale i takový je fotbal...



Počet diváků: 40. Rozhodčí: SLAVÍČEK Dominik - VAŠIČKA Roman (N), VYCUDILÍK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.