Bohuslavice nad Vláří vyhrály v Hřivínově Újezdu až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Překvapivý výsledek se zrodil v nedělním odpoledni na hřišti v Hřivínově Újezdě, kde si favorizované Bohuslavice nad Vláří nedokázaly poradit s dobrou obranou domácích. Hostům se nakonec branku vstřelit nepodařilo a domácí celek získal cenný skalp silného protivníka. O bonusovém bodu navíc se rozhodovalo v penaltové loterii, kterou vyhráli hráči Bohuslavic nad Vláří v poměru 3:1. I tak si Bohuslavice nad Vláří udržely druhou příčku a v neděli je čeká domácí utkání podzimu proti lídru tabulky z Nedašova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Favorizovaní hosté z Bohuslavic nad Vláří dorazili na utkání v Hřívínově Újezdě v hodně improvizované sestavě a trenér Jindřich Divila tuto situaci zažil už poněkolikáté, kdy se me nesešel kompletní kádr a musel vařit takříkajíce z vody. Domácí celek patrně znal situaci v kádru Bohuslavjanů a chtěl toho náležitě využít. Hostům chyběli především hráči dopředu a proto jejích útočná činnost v tomto utkání byla mizerná. Diváci v první půli byli svědky celkem nezáživného duelu, s minimem šancí na obou stranách. Hosté byli přeci jen nebezpečnější, ale nerovný terén jim ztěžoval kombinaci a také přesnější zakončení. Obrany obou celků tentokrát vyčnívaly na útoky a oba brankáři předvedli několik dobrých zákroků. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu, spokojenější byli určitě domácí fotbalisté, kteří některé technické nedostatky nahrazovali zvýšenou bojovností a to na hosty tentokrát platilo.

 

 

 

Diváci branku neviděli ani ve druhé půli

Ve druhém dějství se obraz hry příliš nezměnil, domácí tým pozorně bránil a využíval každé možnosti k rychlému brejku. Hostům se hra příliš nedařila a Bohuslavice nad Vláří vůbec nepřípomínaly druhý tým tabulky. Oba celky si pak vytvořily nějakou brankou příležitost, nejblíže ke gólu byl bohuslavský Zdeněk Kupčík, který utěšenou střelou orazítkoval břevno branky Hřívínoa Újezda. To ale bylo ze strany hostů vše a do konce utkání branka nepadla a muselo se jít do penaltového rozstřelu. "Naši sestavu ovlivnilo několik akcí v Bohuslavicích, ať už rodinných či pracovních a tak sestava vypadala, jak vypadala, bohužel to nebylo poprvé. Trenér musel dokonce sáhnout do našeho fan clubu, aby měl někoho do hry a na střídání, což je určitě na pováženou. Chyběli nám klasičtí útočníci a vpředu jsme se moc neprosazovali. Největší naší šancí bylo břevno Zdeňka Kupčíka, kterému moc nescházelo. Domácí tým bojoval, vytvořil si také pár příležitostí, utkání nakonec dospělo k bezbrankové remíze. V penaltách se nám ale dařilo, domácí úplně vyhořeli, když proměnili pouze jedinou. Bonusový bod navíc tak bereme my, vzhledem k sestavě týmu je ale dobrý a můžeme se připravit na nedělní šlágr s Nedašovem, říká hráč Jakub Slovák z Bohuslavic nad Vláří.

V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující celek

O bonusovém bodu navíc se rozhodovalo v penaltové loterii, kterou vyhráli hráči Bohuslavic nad Vláří v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu


Hřivínův Újezd
facebook Hřivínova Újezda:

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Nastoupili jsme v okleštěné sestavě bez několika stabilních hráčů, bezbranková remíza je pro nás určitě málo.Trefili jsme jen břevno, ale moc šancí jsme si nevypracovali, chyběli nám útočníci, nakonec jsme vyhráli alespoň na penalty. V neděli nás čeká zápas podzimu s Nedašovem a snad už budeme kompletní.



Počet diváků: 48. Rozhodčí: TKADLEC Ondřej - MOUDŘÍK Zdeněk (N), KRASŇANSKÝ Tibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.