0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka konečně zabrala a dokázala vyhrát na Provodově


Branky


0

Na Provodově se představili fotbalisté z Petrůvky a v jejich sestavě se už po zranění objevil zkušený Luboš Kovařík. Na výkonu hostí to bylo znát a Ti šli do vedení už po osmi minutách hry Peškem. Domácí provodovská rezerva se poté marně snažila o vyrovnání, ale obrana hostí tentokrát fungovala spolehlivě. Petrůvku několikrát podržel i brankář Halaxa a ta si na Slavičínsko nakonec odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Provodově se představila Petrůvka, která je dle některých vyjádření fotbalových odborníků největším zklamáním této sezony a její bodová bilance absolutně neodpovídá kvalitám tohoto celku. Je ale pravdou, že Petrůvce citelně v některých zápasech chyběli bratři Kovaříkové - Petr a Luboš a zranění provázelo i některé další hráče. Navíc řadu duelů Petrůvka prohrála až v samotném závěru a kolikrát jí chybělo i sportovní štěstí. Vše vynahradit si chtěli Petrovjané na Provodově, kde nastoupili v sestavě i s Lubošem Kovaříkem a hned to bylo znát. Domácí celek v minulém kole smolně prohrál v Bohuslavicích nad Vláří, kde byl ve druhém dějství lepším týmem, ale již několik zápasů jej trápí i mizerná koncovka, což se projevilo i v utkání s Petrůvkou. Hostům skvěle vyšel vstup do utkání, kdy se již po osmi minutách trefil Pešek. Poté se hrál ofenzívní fotbal, ale týmy své šance nevyužily. Petrůvka výborně bránila a nakonec dokázala utkání dovést ke kýženému tříbodovému zisku. Hosté berou konečně tři body a ještě vylepšit podzimní bilanci mohou v posledním utkání s Hřivným Újezdem. Rezerva Provodova se o víkendu představí na půdě posledního Jestřabí.

 

"V zápase s Petrůvkou opět jsme znovu doplatili na neschopnost dát gól. Herně byl zápas celkem vyrovnaný, ale soupeř byl v útoku úspěšnější. Skórovali v úvodu utkání a použili taktiku "betonu". Velmi podobný zápas jako proti Hřivínovém Újezdě, kde padlo málo branek a výsledkem byla hubená remíza", hodnotí duel s Petrůvkou domácí funkcionář Jan Talaš.

 

 

"Podařilo se nám uhrát zápas podle představ. S návratem Luby Kovaříka se tým zklidnil a vyvarovali jme se chyb v obraně. V zápase jsme vyvinuli tlak v šestnáctce a měli několik šancí, kde chyběl kousíček k dalším brankám. Soupeř kontroval brejky, ale ty zlikvidovala naše soustředěná obrana, takže si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené", viděl duel na Provodově funkconář Petrůvky František Gottfried. 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: V poslední době nás trápí zakončení a to se projevilo i v utkání s Petrůvkou.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Pomohl nám příchod Luboše Kovaříka, který dirigoval obrannou činnost mužstva a branku jsme nedostali a jediná nám stačila ke třem bodům.



Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - F. Vítek [-] , R. Talaš [-] , A. Mališka [-] (82. T. Nevařil [-] ) , T. Minařík [-] , S. Černobila [-] (44. P. Pálka [-] ) , J. Kolařík [-] (57. V. Sedlář [-] ) , J. Talaš [-] , M. Šalena [-] , V. Černobila [-] , O. Plášek [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - M. Miklas [-] , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , D. Gergela [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Máca [-] , J. Juřica [-] , F. Hasík [-] , L. Hubáček [-]

ŽK: 52. J. Talaš , 75. F. Vítek .
Hráči zápasu: R. Talaš - J. Pešek , L. Kovařík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUČERA Jiří - PRACHAŘ Josef (N), REMEŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.