Dobrkovice především zásluhou dobré první půle udolaly Lipovou


Branky


1

V Dobrkovicích se v nedělním dopoledni představili fotbalisté z Lipové, kteří v posledních zápasech podávali výborné výkony a chtěli bodovat i na hřišti v Dobrkovicích. Domácí celek je ale nepříjemným protivníkem a v prvním dějství dokázal využít hrubých chyb v obraně Lipovjanů. Hosté během dvou minut ve druhé půli snížili na jednobrankový rozdíl, ale vyrovnat se jim přes veškeré úsilí už nepodařilo a tři body tak zůstávají v Dobrkovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili hned třikrát

Za Lipovou poprvé nastoupil a to hned v základní sestavě prezident klubu Roman Vašička, protože hosté přijeli do Dobrkovic opět bez pěti hráčů základní sestavy. Na hře Lipové od začátku zápasu to ale nešlo vůbec znát. Hosté si vytvořili několik šanci, kdy střely Kleina Kamila a Tomáše Zoubka volaly po úvodním gólu. Ale byli to naopak domácí, kteří ve 23. minutě dali poněkud laciný úvodní gól. Poté převzali iniciativu domácí a vytvořili si solidní šance, které bud obrana Lipové odvrátila nebo podržel Lipovou v poslední dobře chytající brankář Němeček. Až ve 40. minutě za přispění rozhodčího Fabiána, který posuzoval zákrok na Vašičku, který měl roztržený a krvácející obličej jako čistý, se dostali hosté do dvoubrankového vedení. Hned na to po fatální chybě obránce Lipové upravili hosté ještě na 3:0 a za takového stavu se šlo i do kabin. Lipová v úvodním dějství doplatila na individuální chyby a zlobila se i na výrok hlavního arbitra, naopak domácí Dobrkovice vytěžily z minima opravdu maximum.

 

Hosté ve druhém dějství snížili, vyrovnat se jim ale nepodařilo

Do druhého poločasu vstoupili hosté jako vymění a začali si vytvářet šance  a domácí najednou jen bránili. Lipová měla několik dobrých  šancí a střel, ale dobře hrající domácí obrana vždy ubránila jejich pokusy. Až v 60. min střídající Roman Vacula přízemní střelou snížil na 3:1. To hosty ještě více nakoplo a stale útočili, kdy hned za dvě minuty Tomáš Zoubek ze starndartní situace z dvaceti metrů snížil na rozdíl jedné branky. Pak měli i domací i hosté další šance, ale výsledek už zůstal 3:2 pro domací. Hosté tedy jeli z Dobrkovic bez bodu, kdy tomu ale hra nenasvědčovala a nějaký ten bodík si zasloužili klidně odvézt. O výhře domácích rozhodla první půle a také výkon jejich obrany.       "První poločas jsme nechtěli vůbec hrát a dělali jsme zbytečně chyby v defenzivní činnosti, čehož soupeř využil a vstřelil nám tři branky. Druhý poločas byl pravý opak, příchodem Romana Vaculy jsme vpředu podrželi více balónů, měli jsme více ze hry a dařilo se nám kombinovat, vytvořili jsme si dost gólových příležitosti na otočení výsledku, je jen škoda, že jsme jich neproměnili více. V obraně nám citelně chybí zraněný Radim Borák a také zkušený Miloš Vaněk", hodnotí duel trenér Lipové Pavel Tomeček.

 



Ohlasy k zápasu


Dobrkovice
facebook Dobrkovic:

TJ Lipová
Tomáš Zoubek, hráč: Nakonec je z utkání naše těsná prohra, ale měli jsme hodně šancí, byl to vyrovnaný zápas, domácí byli první poločas lepší, kde my dostali po zbytečných chybách góly. Ve druhé půli jsme snížili a já jsem ještě dal kontaktní branku ze standartky a tlačili jsme je, škoda že jsme už na vyrovnání nedosáhli.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: FABIÁN Lukáš - JUŘÍK David (N), MUDRÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 10. 2016 13:31
Zápas se ze strany domácího celku obešel bez zranění. Jedinou újmu, a to na cti utrpěl místní fanoušek, který zůstal v důsledku alkoholového opojení bezvládně ležet pod lavicí na sezení.