Horní Lhota zdolala poslední Jestřabí až v penaltovém rozstřelu


Branky


1

Utkání v Horní Lhotě mělo být pro domácí snadnou záležitostí, neboť Jestřabí se zatím výsledkově trápí, i když v posledních dvou utkáním naznačilo určité zlepšení. Začátek zápasu přinesl menší přestřelku, domácí dali po sedmi minutách úvodní branku, hosté hned o dvě minuty později kontrovali. Situace se opakovala ale v opačném pořadí dvacet minut před koncem, tenkokrát vedli hosté z Jestřabí, Horní Lhota dokázala rychle vyrovnat. V penaltové loterii byli úspěšnější domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Do Horní Lhoty zavítalo poslední Jestřabí, které v posledních dvou kolech zaznamenalo určitý posun ve hře a také ve výsledcích. Jestřabí nejdříve šokovalo výhrou ve Smiloně a v posledním utkání trochu smolně doma prohrálo s Dobrkovicemi, když nedokázalo proměnit ani pokutový kop. Horní Lhota vyhrála v minulém kole na Petrůvce a body z venku chtěla potvrdit v domácím duelu s posledním týmem tabulky. Navíc hosté přijeli do Horní Lhoty pouze s deseti hráči a citelně jim chyběl především pracovně zaneprázdněný Jožka Kolínek. Utkání řídil zkušený arbitr Stanislav Měrka, který v minulosti působil i v republikových soutěžích. Začátek utkání v Horní Lhotě přinesl divokou přestřelku, nejdříve šli domácí už v 7. minutě hry Váňou do vedení. Hosté ale hned v 9. minutě srovnali Romanem Macků, který v posledních zápasech obul střelecké kopačky. Poté se hrálo za převahy domácího celku, ale brankář hostí chytal výborně a domácí řadou šancí trestuhodně pohrdli. Horní Lhota možná hosty podcenila, ti i v deseti nadále odolávali a remízovým výsledkem skončil i poločas.

 

 

Utkání dospělo k překvapivé remíze

Ve druhém poločasu to na hřišti vypadalo stejně, domácí si vytvořili nespočet dobrých střeleckých možností, ale hosté obětavou hrou pokryli šance domácích a znovu je podržel brankář. Šok pro domácí přišel v 65. minutě, kdy se znovu trefil Macků. Domácí ale ihned kontrovali Pláškem a začínalo se prakticky od znovu. Domácí pokračovali v náporu, ale branka Jestřabí pro ně byla zakletá a utkání tak dospělo k překvapivým penaltám. "Po celé utkání se řešila jediná otázka, jestli ty branky dáme a nebo nedáme... A my jsme je nedali a proto to skončilo tak, jak to skončilo. Šancí jsme měli možná víc, než za celý podzim dohromady, ale buď jsme nemířili přesně nebo výborně zasáhl hostující brankář a když už byl překonaný, tak mu pomohla branková konstrukce. Hráli jsme velmi ofenzivně a z toho pramenily dvě chyby v naší obraně, které hostující útočník vždy potrestal. Dva body z tohoto zápasu jsou pro nás málo, ale můžeme si za to jen sami. Hrálo se na těžkém terénu a utkání bylo přehnaně tvrdé. Bylo tam spousta zákroků za hranou a taky spousta emocí. Někteří naši hráči včetně brankáře pro zranění nedohráli, tak doufám, že budou v pořádku. Penalty nám pak vychytal náhradní brankář Stratil.

 

V penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí tým

Penalty vyhrála Horní Lhota v poměru 4:2 a bere bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Utkání bylo hodně tvrdé, někteří hráči nedohráli kvůli zranění. Můžeme jen litovat zahozených šancí, kterých bylo nespočet. V penaltách vychytal hosty náhradní brankář Stratil a bereme tak bonusový bod navíc.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, funkcionář: Utkání jsme odehráli pouze v deseti hráčích, ale domácí jsme hodně potrápili, nedařilo se nám až v pokutových kopech. Nemyslím si, že by utkání bylo až přehnaně tvrdé, spíše to vycházelo z terénu a z bojovnosti obou soupeřů.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚRKA Stanislav - VYCUDILÍK Rostislav (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 10. 2016 23:07
Celý zápas jsme odehráli v 10,tím myslim i s brankářem .A z toho jsme byly čtyři zranění,tak ,že jsme sotva ukopli míč.Hostující tým nás tlacil ,ale měl vychýlenou mušku nemohl se pořádně trefit do branky a co trefily ,tak pochytal náš golman.