M. Šebák 45. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:00

11.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavický Mirek Šebák rozhodl z penalty zápas s Provodovem


Branky


45. M. Šebák (p.)
0

Bohuslavice nad Vláří přivítaly v sobotu rezervu Provodova a fotbaloví odborníci očekávali poměrně vyrovnaný duel, neboť hostující celek předvadí v letošní sezoně sympatické výkony. Domácí celek si v minulém kole přivezl výhru z Horní Lhoty a chtěl Provodovjany porazit. To se mu nakonec i podařilo. O tom, že tři body zůstanou v Bohuslavicích, rozhodl v poslední minutě první půle brankou z penalty zkušený Mirek Šebák. Do konce utkání se už skóre nezměnilo a Bohuslavjané se vyšvihli rázem na druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

Do Bohuslavic nad Vláří zavítala v nedělním odpoledni rezerva Provodova, která je zatím příjemným překvapením soutěže. Tým složený z talentovaných fotbalistů toho příliš společného s A týmem nemá, neboť A mužstvo mecenáše Josefa Raka hraje Krajský přebor a ve svých řadách má nejedneho bývalého ligistu. Proto je těžké pro hráče rezervního týmu se dostat do kádru prvního celku, ale i tak je v provodovském kádru několik šikovných mladíků, kteří mohou později zacelit díru v provodovském fotbalu. Domácí Bohuslavice nad Vláří byly před sezonou pasovány za jednoho z adeptů postupu, ale mužstvu nevyšly venkovní zápasy ve Vlachovicích, v Tichově a ve Smolině a tak je ztráta Bohuslavjanů ne vedoucí rezervu Nedašova už devítibodová. Nutno však podotknout, že Bohuslavice na domácím hřišti neprohrály už rok a proto bude zajímavý i jejich poslední podzimní zápas právě s lídrem tabulky z Nedašova. Samotné utkání s Provodovem začalo opatrně, domácí tým se snažil o kombinační hru, ale narážel na kvalitní obranu hostí a ti navíc vyráželi k nepříjemným kontrům. První poločas nakonec skončil výhrou Bohuslavic, kdy v poslední minutě kopali domácí pokutový kop a ten zkušený Mirek Šebák také proměnil.

Hostům se srovnat nepodařilo

Ve druhé půli se dal očekávat velký nápor hostí, Provodovjané si byli vědomi, že domácí nejsou v neděli ve své kůži a hosté začali svého soupeře přehrávat. Provodovská rezerva měla více ze hry, domácím se přestala hra dařit, naštěstí dobře fungovala defenzívní činnost týmu a co prošlo, pochytal jistý brankář Bartozel. Provodovjané stále cítili šanci na srovnání výsledku, byli stále více nebezpeční. Klíčová byla především situace ze 75. minuty, kdy domácí brankář Bartozel předvedl výborný zákrok a uchránil tak své čisté konto. S blížícím se závěrem utkání hosté stupňovali tempo, ale obrana Bohuslavic i nadále odolávala. Domácí se už do útočení moc nehrnuli a zaměřili si na uhájení jednobrankového náskoku. To se jim nakonec podařilo až do samotného závěru a připsali si další tři body. Hosté ale znovu předvedli, že jsou nepříjemným protivníkem, trápí je ale zakončení. O vylepšení své střelecké bilance se mohou pokusit už za týden, kdy hostí zatím nevýraznou Petrůvku. Bohuslavice nad Vláří by rády bodovaly v předposledním podzimním utkání v Hřivínově Újezdě, kde nejsou bez šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Naše vítězství bylo hodně vydřené, hosté mají dobrý tým a v závěru se hodně snažili o vyrovnání, jediná branka nám však stačila na tři body a musím i pochválit výkon rozhodčího.

FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář:



Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
L. Bartozel [-] - O. Krasňanský [-] (46. J. Kovařík [-] ) , Š. Urbánek [-] , C. Ťulpa [-] , M. Šebák [-] , Z. Kupčík [-] , J. Kovařík [-] , R. Obadálek [-] , M. Zlatník [-] , J. Švach [-] (80. J. Hudeček [-] ) , L. Baklík [-]

FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - M. Malaník [-] , A. Mališka [-] , O. Plášek [-] , P. Pálka [-] , R. Talaš [-] , T. Minařík [-] , J. Kolařík [-] , J. Talaš [-] , F. Vítek [-] , Z. Urubčík [-] (80. T. Nevařil [-] )

ŽK: 29. A. Mališka .
Hráči zápasu: L. Bartozel , M. Šebák - T. Hanák , M. Malaník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.