Lipovský Milan Klein hattrickem sestřelil Smolinu


Branky


0

V Lipové se představila Smolina a domácí tým si na v poslední době tápající hosty hodně věřil. Začátek utkání byl poměrně divoký, během osmi minut viděli diváci v Lipové hned tři branky. Domácí celek byl ve střílení gólů ale aktivnější a do půle se lipovští fotbalisté radovali nakonec třikrát. Ve druhém dějství přidala Lipová další dvě trefy a hosté tak na Klobucko odjíždějí s pěkným debaklem. Za zmínku ještě stojí výkon Milana Kleina, který v zápase zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Klein v první půli zkompletoval hattrick

Zápas mezi Lipovou a hostující Smolinou na poměry IV. třídy byl odehraný na výborně upraveném terénu, kdy hosté začali hrát v deseti hráčích a postupně se k nim jedenáctý  hráč přidal, to bylo už ale za stavu 1:1, kdy domácí se ujali vedení na 1:0. To brankář hostí podcenil Kleinovu hlavičku a propadl mu míč bod rukama. Hosté ale hned zahrozili, kdy jejich nejlepší hráč Vaculín vyrovnal po dorážce na 1:1.  Pak se hrál dále otevřený fotbal s šancema, a hosté byly určitě vyrovnaným soupeřem. Po jedné z akcí Zoubek nahrával matadoru Miloši Vaňkovi, který zatáhl po křídle a poté přihrávkou před branku domácí Milan Klein podruhé rozvlnil hostující síť. Hosté měli nadále řadu šancí, ale domácí golman Němeček tým skvěle podržel. A tak se stalo staré pravidlo nedáš dostaneš, kdy po jedné z akcí Zoubek tentokrák vybídl znovu Milana Kleina, který se individuálně prosadil a dal na 3:1. Za takového stavu se šlo i do kabin. Za zmínku ještě stojí poločasový hattrick domácí Milana Kleina a výborný výkon brankáře Němečka v brance Lipové, který svůj celek nejednou podržel.

 

 

 

 

Lipová přidala ve druhém dějství další dvě branky

Po přestávce byla opět hra vyrovaná se spoustou šancí na obou stranách, kdy domácí Klein nebo Zoubek, šli sami na brankáře hostí, ale neproměnili. Až v 60. minutě unikl po křídle Klein, a dal pod sebe zpětnou přihrávku Zoubkovi, který upravil již na 4:1 a hosté již rezignovali. Navíc ještě pět min před koncem krásnou uličkou Zoubek vybídl matadora Lipové Miru Jiříka, který šel sám na brankáře hostí a ukázal všem, především  mladším spoluhráčům, jak se taková šance proměnuje a upravil tak konečné skóre na 5:1 pro Lipovou. Pro hosty je možná až krutý výsledek, protože do poločasu byl určitě vyrovnaným soupeřem, jen neproměnil gólové šance, domácí tým hodně podržel brankář Němeček a v záloze měla Lipová kanonýra Milana Kleina. Lipová tak ale navázala na dobré výsledky před utkáním do Dobrkovic, kde by chtěla určitě bodovat. Smolina v Lipové určitě herně nezklamala, ale nedokázala proměnit své příležitosti, navíc se její hráči scházeli na utkání lidově řečeno "jako švábi na pivo". Lipová znovu potvrdila, že letní posílení kádru bylo velmi citelné a především Zoubek s Vaňkem teď drží hru Lipovjanů.

 

 

Fotogalerii z utkání najdete zde - http://slavicin.rajce.idnes.cz/Lipova-Smolina_16-10-2016/

 

     

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: I když to podle výsledku vypadá na jednoznačný západ pro nás, tak opak je pravdou, až do naší čtvrté střelené branky byl zápas hodně vyrovnaný, hlavně první poločas byl soupeř hodně nebezpečny a jen zásluhou výborných zákroků brankáře Němečka jsme šli do kabin o poločase za stavu 3:1. Druhý poločas jsme dokázali hru zpřesnit a územní převahu vyjádřit dalšími góly, které zápas rozhodly. Každopádně soupeř u nás ukázal, že určitou kvalitu má.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Zápas jsme začali aktivně, dokonce dali i góla v devíti hráčích. Pak, když nás bylo jedenáct, tak jsme hráli dobře, měli šance, ale po poločase přesto prohrávali 3:1. Měli jsme i dost šancí na to zápas ve druhém poločase zdramatizovat, ale po čtvrtém gólu už bylo po zápase. Pak už jsme se jen hádali s pomezním, s hráči Lipové a také s rozhodčím. My už jen vyhlížíme konec podzimu, není nás dost, dohráváme zápasy zranění. Druhá půle podzimu je výsledkově hodně za očekáváním, ale nemůžeme se divit. Musíme zmobilizovat síly a zkusit vyhrát v Tichově, ať to není na závěr úplná tragédie.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - VAŠIČKA Roman (N), SÁBLÍK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.