Bohuslavice nad Vláří vezou cennou výhru z Horní Lhoty


Branky


0

V Horní Lhotě se v sobotu představily Bohuslavice nad Vláří a očekával se poměrně vyrovnaný duel. Hosté ze Slavičínska šli do vedení po půlhodině hry Josefem Kovaříkem. Domácí se potom snažili o srovnání výsledku, ale to se jim nakonec nepodařilo. Definitivní pojistku výsledku dal v poslední minutě bohuslavský středopolař Mirek Šebák a hosté si odvážejí dvoubrankovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení ve 34. minutě zápasu

V Horní Lhotě se představily Bohuslavice nad Vláří, které letos na venkovních hřištích mají nevýrazné výkony a vše si chtěly vynahradit na pěkně připravené hrací ploše v Horní Lhotě. Domácí tým si v minulém přivezl cennou výhru z Vlachovic, ale přišel zde o některé zraněné hráče, které musel v duelu s Bohuslavicemi nad Vláří nějakým způsobem nahradit. První půle přinesla vyrovnaný boj o každý metr hřiště, hosté z Bohuslavic byli kombinačně lepším týmem, ale domácí obrana v čele s brankářem Plškem jejim výpadům odolávala. Domácí tým i v okleštěné sestavě bojoval a také si vytvořil několik brankových příležitostí, v brance Bohuslavic byl ale vždy připravený golman Bartozel. Poprvé udeřilo po půlhodině hry, kdy se za Bohuslavjany trefil bývalý předseda klubu a také poměrně sváteční střelec Jožka Kovařík. Hosté se poté uklidnili a měli více ze hry, ale druhou branku se jim vstřelit nepodařilo. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení Bohuslavic, které byly o něco lepším týmem.

 

 

 

 

Domácím se srovnat nepodařilo, hosté přidali druhou branku

Také druhý poločas přinesl podobný obrázek, hosté byli častěji na míči, domácí některé technické nedostatky nahrazovali zvýšenou bojovností. Utkání se ve druhém poločasu přitvrdilo a rozhodčí Franta Ptáček z Lipiny musel ve druhém dějství čtyřikrát tasit žlutou kartu, jednou pro domácí hráče a třikrát pro hostující. Bohuslavjané domácí tým do šancí příliš nepouštěly a jejich obrana pracovala spolehlivě. Hosté čekali na svoje šance a brankář Plšek musel předvézt několik dobrých zákroků. Definitivní podobu výsledku dal v poslední minutě z pokutového kopu zkušený Mirek Šebák, který stanovil konečný výsledek na 2:0 pro Bohuslavice nad Vláří. Ty se v dalším kole doma utkají s rezervou Provodova, Horní Lhotu čeká derby na Petrůvce.

 

"V utkání se potkali dva sousedi z tabulky a na hřišti to bylo znát. Hrálo se velmi bojovné a tvrdé utkání bez mnoha šancí. Hosté šli v prvním poločase do vedení po brejku. V druhém poločase pak pozorně bránili a nás do mnoha šancí nepouštěli. V poslední minutě přidali pojistku z penalty. Prohra nás mrzí, byly u nás hody a před domácími fanoušky jsme chtěli zvítězit. Na druhou stranu, Bohuslavice svou kvalitu ukázaly a my i přes rozsáhlou marodku, jsme jim byli vyrovnaným soupeřem", řekl k utkání kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Máme velkou marodku, v minulém utkání se nám zranili někteří hráči, ale vcelku jsme proti kvalitnímu soupeři odehráli dobré utkání, chyběl nám jen klid v zakončení.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Konečně se nám venku podařilo vyhrát, v první půli bylo utkání vyrovnané, nám se pak podařilo vstřelit branku. V závěru jsme výhru ubránili a tu ještě pojistil druhou brankou Mirek Šebák. Tři body bereme a v klidu se můžeme připravit na utkání s Provodovem.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: PTÁČEK František - VYCUDILÍK Rostislav (N), BUREŠ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.