0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov potvrdil v Hřivínově Újezdě roli favorita


Branky


0

Hosté v Mirošova v minulém kole udolali v domácím prostředí Lipovou a i v duelu v Hřívínově Újezdě byli v roli favorita. Domácí tým střídá dobré výkony s těmi horšími a zatím se mu v soutěži příliš nedaří. Mirošov stále stíhá v tabulce rezervu Nedašova a v tom chtěl i v neděli  pokračovat. Nakonec mu to vyšlo, v první půli hráči z Valašskoklobucka vstřelili jednu branku. Druhou pojistku přidal v 50. minutě kanonýr Pavel Rajznauer. Zbytek utkání si už Mirošovjané ohlídali a vezou z Hřivínova Újezda tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hřivínova Újezda přijel Mirošov, který v minulém kole vydřel body s posílenou Lipovou až tři minuty před koncem, což mužstvo určitě před tímto duelem přidalo sebevědomí. Hostům ale na Luhačovicku chybělo několik klíčových hráčů, přesto Mirošovjané roli favorita nakonec zvládli. Víc než dobrý výkon domácích, dělal hráčům z Klobucka problémy nerovný terén, který je v Hřivínově Újezdě na hřišti a znemožňoval hostím přesnou kombinaci. Proto také dlouho trvalo, než se hosté dokázali střelecky prosadit, povedlo se to až pět minut před koncem první půle hostujícímu Andrýsovi. Mirošov tato branka do šatny uklidnila a začal předvádět svoji hru. Domácí totiž dopředu toho moc nevymysleli a branku Mirošova příliš neohrozili. Definitivní pojistku výsledku přidal pět minut po příchodu na hřiště ve druhém dějství kanonýr Mirošova Pavel Rajznauer a Mirošov vedl v 50. minutě už 2:0. Zkušení hosté si pak vývoj utkání ohlídali a v poklidu dokráčeli ke třem bodům. Domácí se nezmohli na velký odpor a Mirošov dokázal, že umí zvládnout zápasy i v okleštěné sestavě.

 

 

"Největším naším soupeřem pro nás byl nerovný terén, na kterém se velmi špatně kombinovalo. Naše pozorná obrana domácím moc šancí nedovolila, výsledkem byla jediná přímá střela domácích na naši brána v průběhu celého utkání. Myslím si, že po vstřelené brance jsme zápas v pohodě kontrolovali. Výborně zahrála celá obrana a v útoku domácí proháněl Pavel Holba. Jsme rádi za tři body, s vědomím, že nás teď čekají soupeři z horních pater tabulky. Sezona je pro nás dlouhá a zraněných hráčů každým zápasem přibývá, takovým tempem budou poslední zápasy za nás dohrávat naši věrní diváci", říká spokojený kapitán Mirošova Pavel Rajznauer. Mirošov čeká v dalším kole místní derby s Tichovem, které je považováno za magnet kola. Hřivínův Újezd hraje znovu na domácím hřišti, tentokrát prověří jeho síly lídr soutěže z Nedašova.



Ohlasy k zápasu


Hřivínův Újezd
facebook Hřivínova Újezda:

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Hřiště nebylo ideální a dlouho jsme se s tím nemohli srovnat, nakonec jsme dali dvě branky a to rozhodlo.



Sestavy


Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - D. Kratochvíl [-] (84. M. Zábojník [-] ) , K. Buršík [-] , L. Štěpaník [-] , Z. Jurák [-] - P. Záhora [-] , J. Talášek [-] , R. Šuranský [-] - L. Kolařík [-] , P. Hruška [-] (80. J. Malenovský [-] ) - M. Neťuka [-]

FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , P. Rajznauer [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-] , L. Soukup [-] (25. D. Andrýs [-] ) , D. Ház [-] (63. J. Tomaštík [-] )

ŽK: 53. P. Záhora , 70. L. Kolařík .
Hráči zápasu: P. Záhora - P. Rajznauer , P. Holba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STRAPINA Martin - MOUDŘÍK Zdeněk (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.