Lipová přišla v Mirošově o body tři minuty před koncem


Branky


22. T. Mikulčík , 26. P. Rajznauer , 69. O. Němeček (p.) , 87. P. Holba - 17. T. Zoubek , 37. P. Urbánek (p.) , 66. T. Zoubek
0

Posílená Lipová se představila na hřišti v Mirošově a domácího favorita hodně potrápila. Především Tomáš Zoubek byl k neudržení a stále zaměstnával obranu domácích. Lipová hrála v první půli s Mirošovem vyrovnanou partii. Ve druhém dějství šla dokonce do vedení, domácí záhy srovnali z penalty. Konečnou podobu výsledku dal tři minuty před koncem domácí Holba a Lipová po nadšeném výkonu nakonec odjíždí s prázdnou. Mirošovští mají tři body a stále mohou pronásledovat vedoucí rezervu Nedašova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se oba celky rozešly smírně

"Za pěkného fotbalového počasí, před početnou skupinou diváků, se odehrálo velmi dramatické utkání. Lipová proti nám dokázala vždy zahrát výborně a ani tentokrát nezklamala. Měli jsem obrovské potíže s jejich výborným středními záložníky a nebyli jsme schopni udržet Tomáše Zoubka, který byl u všech branek soupeře. Vlastní bojovností jsme utkání v závěru otočili na svou stranu. V prvním poločase měl soupeř dostatek sil, řekl bych, že poločasový výsledek odpovídal průběhu hry. Ve druhé půli soupeř prostřídal a v podstatě se jenom bránil. Z ojedinělého útoku se narodila standartní situace na hranice vápna, kterou Zoubek nechytatelně proměnil. No a potom jsme vrhli vše do útoku a nakonec z pěkné kombinační akce, na jejímž konci byl rychlonožka Holba, jsme vstřelili vítěznou branku. Pro hosty to bylo možná kruté, ale takový je fotbal. Šancí jsme měli více, ale je vidět, že na této úrovni stačí dva nadstandartní zkušení hráči a jsou schopni rozhodnout utkání. Oba týmy diváky výborně bavily a ti odcházeli nadmíru spokojeni", hodnotí zápas domácí kapitán Pavel Rajznauer.

 

 

Mirošov rozhodl o své výhře tři minuty před koncem

"Do Mirošova jsme přijeli v oslabené sestavě, protože nás trápí velká marodka, ať už zranění nebo nemoc u některých hráčů. I tak jsme hráli ze soupeřem z Mirošova vyrovnanou partii. Jenom škoda, že jsme neproměnili v prvním poločase nějakou gólovou šanci navíc, možná by to dopadlo úplně jinak. Druhý poločas jsme se dostali do vedení a je velká škoda, že jsme zbytečnou penaltou nechali soupeře vyrovnat. Navíc se nám zranili další tři hráči a posledních patnáct minut jsme zápas dohravali v deseti lidech, čehož soupeř využil a vstřelil vítězný gól. Bylo to pro nás nešťastné utkání. Doufám,že do dalšího kola budou zranění hráči v pořádku a doma soupeře z Tichova porazíme. Na závěr je třeba hráče pochválit za nasazení a bojovnost", říká hrající trenér Lipové Pavel Tomeček. Lipová ale v Mirošově znovu ukázala, že má letos velmi dobrý tým, který může zaskočit nejednoho favorita a už v příštím kole se o tom mohou třeba přesvědčit fotbalisté z Tichova.

 



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Utkání jsme rozhodli až v samotném závěru, Lipová se představila u nás v dobrém světle, ale takový je fotbal.

TJ Lipová
Tomáš Zoubek, hráč: Odehráli jsme dobré utkání, škoda závěru zápasu, o body jsme přišli tři minuty před koncem, což zamrzí. Mně se zápas celkem povedl, po zranění to do optimální formy bude ještě chvilku trvat...



Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Petr - LYSÁK Pavel (N), VAŠIČKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.