0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervě Provodova došel dech, tentokrát nestačila na Hřivínův Újezd


Branky


0

V tomto duelu byl mírným favoritem domácí tým, který si chtěl napravit reputaci po minulé domácí porážce s Mirošovem. Hosté z Hřivínova Újezdu se však po rozpačitém úvodu začínají herně zvedat a mohli se o tom přesvědčit i fanoušci na Provodově. Hosty poslal do vedení v první půli Záhora, domácí tým nedokázal najít protizbraň na obranu hostí a do konce zápasu branku nakonec nedal. Hosté berou překvapivě tři body a v tabulce se posunuli o něco výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení ve 26. minutě zápasu

Hosté už hubený náskok udrželi až do konce



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: K zápasu asi už je pozdě psát, snad jen že jsme nebyli úplně nespokojení s našim výkonem, co se týče dravosti a vytrvalosti celý zápas a jediné co nás fakt trápí, je neschopnost skórovat. Mimochodem velmi dobrý výkon gólmana Hanáka st. a který pochytal opravdu hodně.

Hřivínův Újezd
facebook Hřivínův Újezd:



Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - P. Pálka [-] (46. M. Malaník [-] ) , R. Talaš [-] , M. Šalena [-] , T. Minařík [-] , S. Černobila [-] , J. Kolařík [-] , J. Talaš [-] , F. Vítek [-] , T. Nevařil [-] (83. V. Černobila [-] ) , O. Plášek [-]

Hřivínův Újezd
M. Hanák [-] - D. Kratochvíl [-] (64. Z. Jurák [-] ) , K. Buršík [-] , L. Štěpaník [-] - P. Záhora [-] , O. Záhora [-] , J. Talášek [-] , R. Šuranský [-] , M. Zábojník [-] - L. Kolařík [-] (73. J. Malenovský [-] ) , P. Hruška [-] (52. D. Štěpáník [-] ) -

ŽK: 65. R. Šuranský .
Hráči zápasu: M. Hanák , O. Záhora .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FRAJT Oldřich - PRACHAŘ Josef (N), MOUDŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.