Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova pokračuje ve spanilé jízdě, Jaroslav Fojtík si otevřel střelnici


Branky


0

V Horní Lhotě se hrál v sobotu odpoledne šlágr kola mezi domácím celkem a lídrem tabulky z Nedašova. Hosté v soutěži ještě neztratili ani bod a svoji suverenitu v soutěži potvrdili i v Horní Lhotě. Zápas se znovu vydařil oběma Fojtíkům, Jaroslav zaznamenal hned čtyři trefy, jednu branku přidal Jiří Fojtík. Rezerva Nedašova si tak připisuje zaslouženou výhru, domácí tentokrát na svého soupeře neměli a po zápase uznali kvality protivníka..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedašov se představil na skvěle připraveném hřišti v Horní Lhotě, kde chtěl potvrdit pozici lídra soutěže. "Ze zápasu v horní Lhotě jsme měli mírné obavy, ale pomohl nám rychlý gól. Po parádním centru Davida Nováka se hlavou prosadil Jiří Fojtík. Domácí se snažili hrát s Nedašovem vyrovnaný mač, ale Nedašov byl produktivnější. Ve 44. minutě po autovém vhazování upravil na 0:2 také hlavou Jaroslav Fojtík. Začátek druhého poločasu patřil hostům, kteří ovládli dění na hřišti, ale neskorovali. Od 55. minuty vypadli Nedašovjané z tempa a v 57. minutě inkasovali. Po individuální akci snížil Bruník střelou k tyči. Domácí ožili a tlačili se před branku Nedašova, ale hosté odolali a poté zápas rozhodli. V 66. minutě vystihl Jiří Fojtík přihrávku domácích a poslal do sóla kanonýra Jaroslava Fojtíka, který si veděl rady- 1:3. V 76. minutě zazmatkovala domácí obrana, kdy ve snaze odkopnout míč do bezpečí nastřelil domácí obránce opět Jaroslava Fojtíka a od něj se míč odrazil za bezmocného brankáře. V závěru poslal nedašovskému kanonýrovi lahůdkový centr na hlavu Jarolím Kolínek a bylo to 1:5. Nedašov byl v zápase lepší a po zásluze zvítězil. Dokázali jsme se opět střelecky prosadit, což mě velmi těší. Na pěkném hřišti se hrál svižný fotbal. Doufám, že doma s Provodem body potvrdíme a předvedeme divákům zase pěkné akce", hodnotí duel kapitán hostí Jiří Fojtík.  

 

"Nedašov byl nad naše síly, vyhrál zaslouženě, i když celkový výsledek je pro nás až moc krutý.  První poločas jsme prohráli nula dva, když jsme dvakrát nechali hostující hráče samotné hlavičkovat. Do druhého poločasu jsme však vstoupili aktivně, byli jsme častěji na míči a vytvářeli si i nebezpečně situace, po jedné z nich jsme snížili a dál se hnali za vyrovnáním. Bohužel po další chybě v obraně nám hosté opět odskočili na rozdíl dvou branek. Pak už jsme hráli vabank a hostující útočník Fojtík nám  přidal další dva zásahy. Kluci ale zápas odmakali a za to jim patří dík", viděl duel kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Nedašov má výborný tým a u nás to jen potvrdil.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Zápas se nám povedl, dali jsme hezké branky a to rozhodlo.



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - D. Maňas [-] , P. Hlavička [-] , J. Bruník [-] , P. Smištík [-] , Z. Plášek [-] (70. J. Masař [-] ) , J. Šenovský [-] , R. Váňa [-] , F. Brostík [-] , A. Ščuglík [-] , J. Plášek [-] (11. J. Váňa [-] )

TJ Nedašov B
J. Olša [-] - J. Řehák [-] , J. Fojtík [-] , R. Fojtík [-] , Z. Hrnčiřík [-] , J. Kolínek [-] (78. J. Novák [-] ) , J. Fojtík [-] , J. Bartoška [-] (55. J. Kolínek [-] ) , R. Švach [-] (75. M. Novák [-] ) , D. Novák [-] , L. Novák [-]

ŽK: 82. D. Maňas - 43. D. Novák .
Hráči zápasu: J. Fojtík , J. Fojtík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - VYCUDILÍK Rostislav (N), NOVÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.