0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov v neděli odpoledne loupil na Provodově


Branky


0

Magnet kola byl na programu v neděli na Provodově, kam zavítal nevyzpytatelný tým Mirošova. Ten se už po nepříliš povedeném začátku znovu rozjel do starých kolejí a to chtěl potvrdit i na Provodově. Domácí tým měl velmi dobrý vstup do sezony a věřil si i na mirošovský celek. Hostům ale vyšel nakonec skvěle vstup do utkání, kdy se nejprve po patnácti minutách trefil Němeček. Druhou branku přidal o pět minut později kanonýr hostí Pavel Rajznauer. Mirošov si už dvoubrankové vedení udržel až do samotného závěru a z Provodova si veze cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v úvodu do dvoubrankového vedení

Začátek zápasu vyšel Mirošovu na jedničku a domácí tým byl ještě možná myšlenkami v kabinách. Už v 16. minutě se prosadil po dobře rozeraném přímém kopu hostující Němeček a bylo 0:1. Druhou trefu přidal o pět minut později zkušený Pavel Rajznauer a hosté rázem vedli o dvě branky. Do konce prvního dějství se už nic podstatného neudálo, Mirošov si hlídal umně vypracovaný dvoubrankový náskok.

"Jeli jsme dnes trošku do neznáma, ale v podstatě v kompletní sestavě. Soupeře jsme vůbec neznali. Čekalo nás velmi příjemné fotbalové počasí, pěkně upravená hrací plocha v Provodově, tedy ideální podmínky. V prvním poločase, kdy jsme ještě měli dostatek sil, jsme byli lepším týmem. Skóre otevřel Ondra Němeček, kdy pěknou střelou z hranice šestnáctky po chytře rozehraném přímém kopu nedal domácímu brankáři šanci. O chvíli později jsem střelou zpoza šestnáctky přispěl k navýšení skóre. Do konce poločasu jsme byli lepším týmem, dali jsme tyč a v závěru poločasu jsem opět já nebyl schopen z hranice malého vápna překonat domácího brankáře. Jedinou kaňkou první půle bylo svalové zranění našeho nejběhavějšího záložníka, kterého vystřídal další veterán v naší sestavě Tomáš Mikulčík", hodnotí první půli kapitán Mirošova Pavel Rajznauer.  

 

 

Mirošov si vypracovaný náskok už uhlídal

Druhý poločas přinesl podobný obrázek, Mirošov se zaměřil na kvalitní defenzívu dirigovanou Markem Obadalem, přes kterou se nemohli provodovští hráči vůbec dostat. Dvacet minut před koncem domácí zvýšili svoji aktivitu, hostím už chyběl na hřišti motor zálohy Dan Holba a ze hry odstoupil i kanonýr Rajznauer. Závěr utkání však hosté přežili bez inkasované branky a vezou si z Provoda cennou výhru.

"Druhou půlku jsme opět začali lépe, měli jsme několik šancí, ale postupem času, jsme buď fyzicky odpadali nebo soupeř zvýšil obrátky.  Obrana však pracovala výborně a soupeře jsme v podstatě k ničemu nepustili. Chtěli jsme konečně udržet čisté konto a to se nám povedlo. S dnešním výkonem týmu, hlavně v prvním poločase, panuje spokojenost. Měli jsme v pátek náš první letošní trénink (snad ne poslední) a to se snad trochu na hře projevilo. Pochválil bych celý tým a snad si něco z výkonu odneseme i do dalšího utkání s Lipovou, která nám zajisté nenechá nic zadarmo", hodnotí zápas kapitán Mirošova Pavel Rajznauer.

 

"Doplatili jsme na nepřipravenost hned v úvodu zápasu, kdy jsme hráli nerozvážně a nedisciplinovaně. V druhé půli jsme opravdu zabrali a dali do obratu všechny síly, soupeř reagoval tak, že se zatáhl a díky zjevným zkušenostem ubránil čisté konto. Tato prohra nás mrzí více jak ta poslední, jelikož jsme prohráli na domácí půdě a můžeme si za to sami", viděl průběh zápasu provodovský Jan Talaš.

 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Utekl nám začátek zápasu a ve druhé půli si zkušení hosté už výsledek ohlídali.

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: U nás panuje velká spokojenost se třemi body a i s výkonem.



Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - V. Sedlář [-] , F. Plášek [-] , D. Talaš [-] , R. Talaš [-] , J. Talaš [-] , T. Minařík [-] , J. Kolařík [-] , T. Nevařil [-] , O. Plášek [-] , V. Černobila [-]

FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Andrýs [-] , D. Holba [-] (22. T. Mikulčík [-] ) , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-] , P. Rajznauer [-] (70. D. Ház [-] )

Hráči zápasu: O. Plášek - M. Obadal , O. Němeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEBLOCH Roman - PRACHAŘ Josef (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.