1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka se výsledkově trápí, tentokrát nestačila doma na Tichov


Branky


0

Na Petrůvku přijel v nedělním odpoledni Tichov, který se v posledních zápasech potkal s dobrou formou a v minulém kole si dokonce doma vyšlápl na Bohuslavice nad Vláří. Petrůvka se zatím výsledkově trápí, i když to herně není tak špatné, ale absence zkušeného Luboše Kovaříka je přeci jen znát. V nedělním utkání šli domácí nejprve Peškem do vedení, ale hosté za tři minuty vyrovnali. O osudu utkání rozhodla 88. minuta, kdy se trefil hostující Naňák a rozhodl tak o poměrně šťastné výhře Tichova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu

Petrůvka neni v podzimní části v dobré kondici a trápí ji především zranění klíčových hráčů. Proti Tichovu znovu chyběl bývalý hráč Luhačovic Luboš Kovařík a také brankář Halaxa, kterého musel zastoupit Gergela. Navíc po čtyřiceti minutách odešel ze hřiště i druhý Kovařík - Petr a to bylo už citelné oslabení petrovského týmu. První poločas přinesl ale vyrovnanou partii, oba týmy čekaly na chybu svého protivníka. Obrany zde vítězily nad útočníky, na Tichovu bylo znát, že jim hřiště menších rozměrů na Petrůvce nedělá vůbec potíže, neboť doma v Tichově mají úplně podobné. Tichov se v posledních zápasech hodně zlepšil a dokázal porazit několik týmů z popředí tabulky a po špatném začátku se už tichovský celek v nové soutěži plně adaptoval. Hosté hráli na Petrůvce ze zabezpečené obrany a trpělivě čekali na svoji šanci. V brance se mohli opřít o výkon brankáře Maniše, který se poradil se všemi ošemetnými situacemi před svojí brankou. Petrůvka byla v první půli aktivnější, ale nedokázala skórovat, což se jí mohlo později vymstít. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Hosté zápas rozhodli brankou v závěru

Také druhý poočas přinesl podobný obrázek jako ten první. Domácí kromě Petra Kovaříka vystřídali i Ondřeje Stacha a trenéři na hřiště poslali Remeše. Domácí tým tak přeskupil řady a pokračoval v náporu. Dočkal se po čtvrthodině hry, kdy se prosadil Pešek a poslal Petrůvku do vedení. To však mělo jepičí život, neboť již za tři minuty hosté srovnali Josefem Struškou a utkání začínalo prakticky od znovu. Domácí tým se snažil strhnout vítězství na svoji stranu, nedařilo se mu však překonat tichovského brankáře. Hosté hráli na rychlé brejky, které slavily úspěch už v utkání s vlachovickou rezervou. Některé z nich se podařilo domácí obraně zachytit až na poslední chvíli. Rozuzlení zápasu přišlo až dvě minuty před koncem zápasu, kdy se střelecky prosadil hostující Naňák a stanovil konečný výsledek na 1:2. Domácím v závěru už nezbyl potřebný čas na vyrovnání a již poněkolikáté inkasovali branku v samotném závěru a přišli o body. Utkání by nejspíše slušela remíza, ale hosté byli šťastnějším týmem a svému štěstí šli i naproti. V příštím kole má Petrůvka volný los, fotbalisté Tichova přivítají v domácím prostředí trápící se Jestřabí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Byl to už třetí zápas v řadě, kdy saháme po bodech a v samotném závěru inkasujeme. Herně to ale není špatné. Tak příště.




Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
D. Gergela [-] - O. Stach [-] (45. M. Remeš [-] ) , K. Kořínek [-] , P. Remo [-] , F. Hasík [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Máca [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] (40. D. Novosad [-] ) , L. Hubáček [-]

Tichov
J. Maniš [-] - J. Struška [-] , M. Sochora [-] , M. Ruman [-] , A. Plšek [-] , M. Bařinka [-] (75. F. Maniš [-] ) , T. Naňák [-] , L. Hruška [-] , M. Maniš [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-]

ŽK: 29. M. Maniš , 60. A. Plšek .
Hráči zápasu: J. Pešek - J. Struška , T. Naňák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - KRAJÍČEK Tomáš (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.