Rezerva otrokovické Viktorie přehrála nebezpečný celek z Veselé


Branky


0

V Otrokovicích se představili fotbalisté z Veselé, kteří zde chtěli domácí mladíky náležitě potrápit. To se jim vcelku i podařilo, hosté šli dokonce po přestávce do vedení. To jim vydrželo jen deset minut, když za domácí celek srovnal jeho kanonýr Křivánek. Domácí tým vyrovnání povzbudilo a druhou branku přidal Ponížil. Hosté hráli v závěru vabank, jejich útočné snažení ale potrestal třetí brankou Adam Bahounek. Rezerva Viktorie tak přezimuje na druhém místě, na Veselé také panuje spokojenost s šestou příčkou a ziskem solidních 21 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Utkání díky oběma celkům mělo vysoké tempo a i dobrou úroveň. Domácí byli fotbalovější, Veselá bojovnější.  S favoritem jsme  udrželi v první půlce krok a dokonce  první gólovku ve 20. minutě jsme měli my. Na kopačce ji měl David Dlabaja. Hned v úvodu druhé půle jsme šli dokonce do vedení, když špatnou rozehrávku soupeře vystihl Daniel Šarman. Vítězně vyšel i ze souboje s dalším stoperem a neunáhlil se střelou z hranice  šestnáctky a dal ideální přihrávku vlevo na malé vápno Milanovi Šumšalovi a ten už se ze tří kroků nemýlil.  Viktorka pak ještě tempo vystupňovala a z vedení jsme se radovali jen deset  minut a o pár minut bylo ještě hůř, když domácí Ponížil hlavou z rohu se trefil přesně.  Závěrečných dvacet minut jsme vůbec neodehráli pasivně a kluci se ještě snažili s utkáním něco udělat a běhavým domácím mladíkům byli stále vyrovnaným soupeřem", říká sekretář Veselé Zdeněk Kučera.

 

 

V 80. minutě zabránilo Františku Žůrkovi ve vyrovnání nepatrné ofsajdové postavení a ještě v 90. minutě centr  Tomáše Dujky u zadní tyče se nepodařilo nikomu z Veselanů dopravit do sítě, když chyběly jen centimetry. A z protiútoku domácí ještě v čase  90+1 pečetili na 3:1. Opravdu pěkné a dramatické utkání. Z mého pohledu byli domácí vyrovnaným týmem bez individualit, nikdo  extra nevyčníval a jako celek byli vynikající.  Našim nejlepším hráčem byl jednoznačně Tomáš Dujka, který se chtěl u svého dřívějšího zaměstnavatele předvést v tom nejlepším světle a moc nechybělo a v 90. minutě asistoval při vyrovnání na 2:2. Nadstandardní výkon předvedli i František Žůrek, Martin Odstrčilík a Milan Šumšal. Domácím gratuluji k výchově tak kvalitních hráčů ročníků 1996-98 a přeju jim, ať se jich co nejvíce prosadí ve velkém fotbale", hodnotí duel dlouholetý činovník veselského fotbalu Zdeněk Kučera.

 



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: První poločas to byla hlavně bitva ve středu pole o každý metr půdy. Vyložených šancí bylo omezené množství a proto poločas skončil nerozhodně 0:0. Hned na začátku druhého poločasu jsme bohužel dostali gól z brejku na 0:1. Naštěstí se nám o deset minut později podařilo vyrovnat na 1:1 a poté velice rychle i strhnout vedení na naši stranu 2:1.Soupeř se poté tlačil do našeho vápna ve více lidech, ale k nějakému většímu ohrožení se nedostali. V hektickém závěru se dostal soupeř do velké šance, kterou promarnil a tak se náš tým dostal do brejku, ze kterého jsme vytěžili gól na konečných 3:1 a získali jsme tři body.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Podzimní sezóna byla velmi náročná a kluci ji zvládli na výbornou. Nevyhýbala se nám zranění, v sestavě se muselo stále improvizovat a protočilo se v ní nebývalé množství hráčů. Ale i přesto jsme obstáli a 6. místo a 21 bodů je za této situace velký úspěch. Když k tomu přičteme jarních 24 bodů, pak se jedná jednoznačně historicky o nejlepší rok veselské kopané. Děkuji obětavé trojici Tomáš Dujka, Tomáš Gajdošík a Ota Krajíček, která má největší zásluhu na tom, co se z týmu na podzim podařilo vymáčknout. Děkuji za předvedené výkony i obětavost také všem 24 aktérům, kteří zasáhli do podzimních mistrovských bojů.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - POLAŠTÍK Josef, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku