Rezerva otrokovické Viktorie se natrápila na výhru s Lípou


Branky


2

Rezervní tým otrokovické Viktorie byl v duelu s nováčkem z Lípy velkým favoritem. Nakonec tuto roli zvládl, ale jeho výhra se nerodila úplně lehce. V prvním dějství šli do vedení domácí mladíci, hosté dokázali ale srovnat. Domácí rozhodli utkání po hodině hry a definitivní podobu výsledku dal v poslední minutě kanonýr Křivánek. Tři body tak zůstaly doma, Lípa ale předvedla v Otrokovicích poměrně sympatický výkon a domácí tým potrápila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Utkáni v Otrokovicích začalo ve vysokém tempu, kdy Viktoriáni nepůjčovali hostujícím hráčům moc balón a snažili se pozornou obranu Lipy nějakým způsobem vykombinovat. Jenže žádná z jejich akci nebyla až tolik tutová a akce Viktorky končily ve většině případů před velikým vápnem. Skóre se měnilo po standartní situaci, kdy přetažený centr dokázal po skrumáži u branky Lípy střelou přes brankáře dopravit do sítě domácí Červenka. V 15. minutě to bylo 1:0 pro domácí tým. Poté se i hostující  Lípa osmělila a hned z první své větší šance udeřila, po trestném kopu Martina Procházky a následném rohu dorážel z pozice penalty do brány balón hostující Šimek a srovnal na překvapivých 1:1. Stejným skóre i poločas skončil, i když na svých kopačkách měli míč častěji domácí hráči, ale své šance neproměnili, za což později byli potrestáni vyrovnávající brankou. "Po dvou nepříliš vydařenych utkáních jsme chtěli naplno bodovat a to se podařilo. Od začátku utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě šli do vedení a měli jsme skóre navýšit. To se bohužel nepovedlo a soupeř srovnal stav utkání", viděl první poločas domácí tvůrce hry Adam Bahounek.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další dvě branky

První poločas tedy skončil smírně a domácí mladíci určitě nechtěli zopakovat výsledek z posledního domácího utkání s Hulínem a proto se hned v úvodu druhého dějství vrhli do útoku. Druhá půle tak začala jako ta první,  domácí bušili do lipské obrany, ale ta ne a ne povolit, až po mini brejku 5 na 4 se dokázali nakonec domácí fotbalisté prosadit a přidali si klid na svých kopačkách. Autorem druhé branky byl po hodině hry domácí Řiháček. Do konce zápasu ale nebylo ještě ani náhodou o výsledku rozhodnuto, Lipané hrozili z nebezpečných brejků a v 79. minutě vytahoval po standartní situaci brankář Viktorky Škrobánek balón z brankové čáry, což byl klíčový moment druhé půle. Do úplného klidu se dostali domáci až brankou v 90. minutě hry, kdy se trefil kanonýr Lukáš Křivánek.  Do té doby to byl bojovný a vcelku vyrovnaný zápas.  "Ve druhé půli jsme chtěli hrát stejne aktivně a šli jsme do vedení, které jsme v závěru pojistli třetí brankou", hodnotí duel záložník otrokovické rezervy Adam Bahounek. Otrokovice se v příštím kole představí na horké půdě v Lužkovicích, Lípa přivítá na svém hřišti stále se lepšící hulínskou Admiru.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: První poločas jsme začali aktivně na polovině soupeře, ale nepodařilo se nám skórovat. Následně jsme se dostali k odraženému rohovému kopu, kde jsme vstřelili úvodní gól zápasu, který nám pomohl. Hosté se poté na nás vysunuli a začali předvádět svojí hru na rychlý přechod do útoku, což se jim podařilo přetavit na vyrovnávací branku. Druhý poločas jsme hostující celek k ničemu výraznějšímu nepustili a v 60. minutě jsme prolomili skore na 2:1. V závěru jsme přidali pojišťovací gól na 3:1 a tak bereme plný počet bodů.

Lípa
Adam Simerský, hráč: Odehráli jsme kvalitní utkání, jen nám chyběla lepší finální přihrávka, vyhrál zaslouženě však domácí tým, ale nemusíme klopit hlavu dolů, podali jsme proti jednomu z favoritů soutěže výborný výkon.



Počet diváků: 66. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - NOHAVICA Radek, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2016 10:31
Jan Laluch
Pepo, FAČR má uvedeného střelce Lukáše Řiháčka, proto ho máme také zde u nás na webu. Nicméně děkujeme za komentář, alespoň takovýmto způsobem je vše uvedeno na pravou míru.
2. 10. 2016 13:52
Gól dal Řiháček Adam ne Lukáš nějaká chyba ne ?

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku