Rezerva otrokovické Viktorie nasázela v derby Tlumačovu půltucet branek


Branky


0

V Otrokovicích se hrálo očekávané derby mezi místní rezervou a hosty z Tlumačova. Oba celky v úvodních kolech uhrály remízové výsledky, domácí Viktorie se střelecky neprosadila v Nevšové a Tlumačov hrál smírně s posíleným Kostelcem u Holešova. V prvním dějství byla hra poměrně vyrovnaná a padla jediná branka. Ve druhé půli se už brankostroj Viktorie rozjel naplno a brankář Škrabal musel ještě pětkrát lovit míč ze své sítě. Rezerva Viktorie si připsala vysokou výhru a potvrdila tak své letošní ambice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci jedinou branku

V Otrokovicích se hrálo místní derby a posílená domácí rezerva byla přeci jen v tomto utkání favoritem. Navíc se daří i otrokovickému A týmu ve III. lize, což se jistě odráží i na náladě v klubu, když Viktorka dokonce vévodí třetiligové tabulce. Domácí tým v minulém kole vyhořel střelecky v Nevšové a chtěl to napravit právě v derby s Tlumačovem. Hosté chtěli spoléhat v prvním dějství na rychlé kontry, což se jim i dařilo, branku se jim však vstřelit nepodařilo. Držení míče přeci jen mírně vyznělo pro domácí mladý tým, brankáři na obou stranách  svůj tým také několikrát podrželi.  V první půli se tak hrál vyrovnaný fotbal, až ve 40. minutě otevřel skóre Křivánek. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté, kteří dali branku do šatny, což vždycky týmu pomůže. Hosté ve druhé půli budou muset otevřít hru, což může být voda na mlýn pro rychlonohé domácí útočníky.

Ve druhé půli se brankostroj Otrokovic rozjel naplno

Začátek druhé půle se nesl ve znamení snahy Tlumačova a srovnání nepříznivého skore. Když pak v 55. minutě Bahounek a v 67. minutě Juhás zvýšili na 3:0, Tlumačov odpadl a Viktoria nasypala další tři góly. Otrokovický Adam Bahounek dokonce nasázel hattrick. První poločas byl vyrovnaný hodně nám pomohl gól do šatny. Druhý poločas se nám hodně povedl, byli jsme lepším týmem a zaslouženě navýšili stav utkání. Ke konci zapásu si myslím, že soupeř nestačil fyzicky a přidali jsme další góly a zaslouženě vyhráli, hodnotil duel autor hattricku. Rezerva otrokovické Viktorie tak potvrdila své letošní ambice a ukázala, že se s ní v boji o přední příčky musí počítat. Potvrdit svůj výkon však musí v dalším utkání na půdě Lukova, který doma svoji kůži nedává lacino. Hosté z Tlumačova tak odjížějí domů s vysokou prohrou a před dalším zápasem se musí dát do kupy a hodit především druhý poločas v Otrokovicích za hlavu.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Naše výhra je zasloužená, ve druhé půli nám to začalo padat a nakonec je z toho vysoká výhra.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: První poločas jsme hráli docela dobře a poločas rozhodčí ukončil za stavu 1:0 pro Viktorku. Druhý poločas jsme propadli a Viktorka nás zaslouženě přejela.



Počet diváků: 95. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - ČÍŽ Roman, BLAŽEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku