Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma opět ztratil body


Branky


20. M. Ošmera - 40. M. Kaňka , 47. J. Zejda , 53. M. Pislcajk , 61. M. Pislcajk , 84. J. Zejda , 89. J. Zejda
0

Fotbalisté Horního Újezdu nedokázali ukončit sérii zápasů bez výhry, která trvá již sedm zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali krok těsně před pauzou

Začátek utkání začal z obou stran velmi opatrně. Hosté zahrotili jako první, když na přímý volný kop Rambouska nejvýš naskočil Ježek, ale z malého vápna branku netrefil. První větší šance domácích se zrodila až ve 20. minutě a byla to šance gólová. Domácí zahrávali rohový kop a Řezáč vrátil přetažený centr na zadní tyč před bránu, kde si Ošmera vyměnil míč s Václavkem a pohodlně otevřel skóre utkání 1-0.   Průběh prvního poločasu příliš šancí na obou stranách nenabídl. O to větší vzrušení, naskytla 40. Minuta, kdy si na přihrávku do vápna naběhl hostující snajpr Kaňka a v  tváří v  tvář překonal Hradeckého 1-1.

Hosté vyučovali po přestávce

Do druhého poločasu jako-by domácí vůbec nenastoupili, a již ve 47 minutě se hosté radovali z branky na 2-1 kterou vstřelil po teči jednoho z domácích obránců Zejda 1-2. Netrvalo dlouho a hosté se radovali po třetí, když zaváhání domácí obrany využil Marek Pislcajk a pohodlně zvýšil na 3-1. Domácí se v této fázi vůbec nedostali do utkání a hosté přidali další zásah v 60 minutě, kdy se opět prosadil Pislcajk. Po této brance domácí plně rezignovali a v závěru utkání inkasovali nejprve v 84 minutě a posléze v 89 minutě branku od Zejdy, který tímto zkompletoval hattrick. Domácí tak nadále čekají na vítězství, a to již sedm kol.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: První poločas byl z naší strany dobrý. Možná jsme byli i o trochu lepší, ale do druhého jako bychom zůstali v šatně a vůbec nenastoupili. Stařeč zaslouženě vyhrála.

TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: První minuty jsme začali tradičně velmi dobře, drželi jsme míč, dobře kombinovali a brzo si vytvořili gólovou příležitost. Bohužel, také již tradičně, po deseti minutách jsme přestali hrát a soupeř začal být lepší a ve dvacáté minutě po rohu a velkém závaru otevřel skóre zápasu. I po této brance byl soupeř lepší a na nerovném terénu i fotbalovější. S koncem poločasu jsme se přece jen dostávali do hry a pět minut před přestávkou jsme po pěkné akci vyrovnali Kaňkou. Od této doby jsme začali hrát velmi dobře a soupeře jsme přehrávali. Po přestávce hned ve druhé a v deváté minutě jsme prakticky rozhodli o výsledku dvěma brankami. Mezi těmito brankami nás výrazně podržel brankář Obůrka. Soupeř přes svou fotbalovou kvalitu začal nestíhat fyzicky a především rychlostně. Z toho vyplynula celá plejáda našich šancí, tři jsme proměnili v branky, ale další zůstaly již nevyužity. I soupeř občas zahrozil, ale obrana i brankář Obůrka vše vyřešili. Pochvalu především za druhý poločas zaslouží celé mužstvo, vyzdvihnout je nutno brankáře Obůrku, tradičně stopera Vodičku a samozřejmě oba střelce zápasu Zejdu (tři branky) a Pislcajka (dvě branky).



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , J. Krčál [-] (46. M. Veselý [-] ) , J. Kučera [-] , K. Kresa [-] (80. J. Pelán [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , M. Čermák [-] , M. Václavek [-] , P. Míča [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] (60. S. Jahoda [-] ) , M. Bříza [-] (79. V. Smejkal [-] ) , O. Dvořák [-] (46. M. Pislcajk [-] ) , R. Ježek [-] (86. P. Gruber [-] ) , J. Zejda [-] , T. Zsihovics [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 35. P. Míča - 35. T. Zsihovics , 69. M. Pysk , 88. M. Pislcajk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAAR Michal - SVOBODA Libor, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.