2:1
(1:1)
21. M. Doležal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice nestačila na Stařeč


Branky


31. M. Bříza , 70. M. Vodička - 21. M. Doležal (p.)
0

Souboj dvou sousedů v tabulce skončil výhrou domácí Stařeče 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Stařeč se dostala po minulé výhře v Náměšti na čtvrtou příčku právě před svého soupeře z Blatnice, který své domácí utkání naopak nezvládl. Stařeč se tak snažila o upevnění své pozice, ke které jí měla pomoci i jejich aktuální forma, když z posledních pěti utkání zaznamenala čtyři výhry. Do zápasu vstoupili domácí velmi dobře a deset minut uzavřeli soupeře na jeho polovině. Z tohoto tlaku však vzešlo jen několik závarů v pokutovém území. Soupeř po deseti minutách začal hrát a vynutil si územní převahu i některé šance. Naopak domácí nebyli schopni na kluzkém terénu  udržet míč, vytvořit mezihru ani šance. Jejich špatný výkon vyvrcholil pokutovým kopem ve 21.minutě, který proměnil Milan Doležal -0:1. Bohužel ani po něm se domácí nezlepšili a soupeř je dále přehrával. Parodoxně se domácím ve 30. minutě vydařila jedna akce respektive dlouhý centr, který Bříza zakončil hlavou -1:1. Ale ani po vyrovnání domácí nezlepšili hru, branku soupeře  ohrožovali jen střelami z velké vzdálenosti a tak nerozhodný výsledek po poločase byl pro domácí velmi přijatelný.

Marek Vodička rozhodl o výhře domácích

Po přestávce domácí přece jen zlepšili hru, vynutili si územní převahu, ale góly ani větší příležitosti nepřicházeli. Až v 70.minutě po krásném centru Vodička hlavou zajistil vedení 2:1. Dál měli domácí mírně navrch a přišla další gólová šance a opět po centru, kterou však Kaňka neproměnil. Utkání se již dohrálo bez výraznějšího vzruchu, až na situaci, kdy soupeř reklamoval neúmyslnou ruku v pokutovém území. Objektivně řečeno, remíza by asi utkání více „slušela“.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: V domácím týmu je nutno vyzdvihnout a pochválit šestnáctiletého brankáře Trnku (ročník 2000), který si odbyl debut za muže a rozhodně nezklamal, naopak v některých situacích tým podržel. Svůj vysoký standard včetně branky opět odvedl stoper Vodička.

SK Blatnice
Šabatka Marek, hráč: Začátek zápasu nám příliš nevyšel, domácí nás přehrávali ale brzy jsme s nimi srovnali krok. V 21´ minutě jsme po jasném faulu v pokutovém území šli do vedení po proměněné penaltě kapitána Milana Doležala. Jenže i přes převahu v první půli se podařilo domácím vyrovnat a první půle skončila nerozhodně. Druhá půle byla otevřená a domácí po stejné akci jako přes kopírák šli do vedení. V 88´minutě jsme měli po jasné ruce domácího obránce zahrávat pokutový kop, jenže pomezní rozhodčí nesignalizoval tento přestupek, což nás poškodilo. Tomuto utkání by jasně slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - M. Kaňka [-] , M. Bříza [-] , O. Dvořák [-] (67. S. Jahoda [-] ) , R. Ježek [-] (88. R. Linhart [-] ) , J. Zejda [-] (63. M. Pislcajk [-] ) , T. Zsihovics [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Svoboda [-] , M. Doležal [-] - J. Chrásta [-] , T. Cech [-] , M. Šabatka [-] , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] - J. Šimek [-] - M. Foltýn [-] , J. Trnka [-]

Počet diváků: 140. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - TORMOVÁ Vlasta, SKÁLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.