1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice získaly první bod


Branky


0

Premiérový bod v soutěži zaznameli hráči Přibyslavic na hřišti Výčap.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Fotbalistům Přibyslavic nevyšel vstup do soutěže stejně jako loni. Nepříjemné pro ně může být i to, že obě porážky byly na vlastním hřišti a vždy výsledkově jednoznačné. Výčapy jsou ale zkušený protivník, který v minulém kole odčinil domácí porážku se Studencem a bude se snažit složit domácí reparát nyní. První poločas nepřinesl nijak extra kopanou, přesto větší šanci jít do vedení měli hosté z Přibyslavic, ale jejich šance branku nepřinesla. A tak se nemohl nikdo divi, že první poločas žádnou branku nepřinesl.

Dvě slepené branky nic nevyřešili

Druhý poločas již přeci jen přinesl lepší podívanou a také diváci se dočkali branek, a to je právě to, na co se nejvíce chodí. Ale z první branky domácí fanoušci, kterých se na druhý domácí zápas přišlo podívat asi 120 z ní nemělo vůbec žádnou radost. V souboji ve vápně, který se domácím určitě moc nelíbil, vybojovali hosté v 59. minutě balón, kde se po nahraném míči do rohu velkého vápna opřel z první do míče Vojtěch Škorpík jehož střela krásně vymetla šibenici od zbytečných pavučin domácí brány, kterou hájil Matěj Semerád -0:1. Hosté se z vedoucí branky ale dlouho neradovali. Domácí totiž během druhé půle prostřídali několik hráčů a právě jeden z nich v 62. minutě vyrovnal. Autorem branky byl Nazarim Kuchera -1:1. Domácí tým měl ze druhé půle více ze hry, ale hostující obrana dobře fungovala.



Ohlasy k zápasu


Sokol Výčapy
Král Martin, vedoucí: Po dlouhé době jsme si zahráli dobrý fotbal. První půle nebyla z naší strany extra, ale ve druhé se vše obrátilo. Remíza je zasloužená. Mám dobrý pocit z našeho zápasu.

TJ Sokol Přibyslavice
Škorpík Pavel, trenér: V oboustranně bojovném a důrazném zápase opět přibyslavičtí neproměnily dvě tutové šance. Myslím si, že jsme byli o trochu fotbalovější než domácí. Kladem utkání byla narozdíl od minulých zápasů dobrá hra obrany.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - J. Šimeček [-] , L. Loucký [-] (46. N. Kuchera [-] ) , D. Matoušek [-] (56. M. Semerád [-] ) , L. Jeleček [-] , O. Pánek [-] , R. Kafka [-] (63. P. Jonáš [-] ) , J. Jeleček [-] , T. Kuchera [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - F. Holub [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] - I. Samek [-] (69. D. Svoboda [-] ) , P. Šárka [-] , L. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (78. M. Molák [-] ) , J. Kovář [-] - L. Lopatář [-] , J. Kolman [-]

ŽK: 74. T. Kuchera - 81. J. Kolman .
Hráči zápasu: L. Jeleček - F. Holub .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KUBA Michal, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.