0:3
(0:1)
13. M. Vahila (p.)
53. M. Prokeš
90. M. Vahila
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice prohrály i svůj druhý domácí zápas


Branky


13. M. Vahila (p.) , 53. M. Prokeš , 90. M. Vahila
0

Přibyslavičtí fotbalisté opět nezvládli domácí zápas, když je dalšíma dvěma góly v sezóně sestřelil Marián Vahila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marián Vahila poslal z penalty hosty do vedení

Přibyslavice přivítaly na svém hřišti Rokytnice a chtěly tak napravit zaváhání z prvního kola, kdy podlehly celkem snadno béčku Jemnicka 1:4. Rokytnicím se naopak vstup do nového ročníku podařil, když své domácí utkání na rozdíl od Přibyslavic zvládly. Oba týmy do zápasu vkročily opatrně a zejména hostující tým dobře kombinoval z čehož vznikla první gólová situace zápasu. Této předcházel faul jednoho z domácích hráčů před hranicí pokutového území. Po následně rozehraném přímém volném kopu zasáhl míč ruku domácího kapitána v pokutovém území a z nařízené penalty hostující Marián Vahila vstřelil první gól zápasu -0:1. Od tohoto okamžiku hostující tým začal kombinovat, ale k vážnějšímu ohrožení branky jejich snaha nevedla. Naopak domácí měli během zbytku poločasu tři vyložené brankové situace, kdy největší z nich zneškodnil domácímu Lopatářovi dobře chytající brankář týmu z Rokytnice Michal Široký.

Domácí zahazovali, hosté trestali

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Rokytnice, kteří po zaváhání domácího obránce z prečíslení zvýšili na 0:2 Prokeš. Následně se hra začala kouskovat zejména nepřesnyými nahrávkami obou týmů. Po příchodu domácího Kováře na hřiště se hra domacích výrazně zlepšila. Domácí Kovář krásnou nahrávkou mezi obránce vyzval v 63. minutě Lopatáře k zakončení, ale souboj s hostujícím brankářem útočník domácich prohrál. V 70. minutě vyslal z pravé strany domácí Hruška kapitána Kolmana, který však svůj pokus nezakončil mezi tři tyče. Do konce zápasu následovala hra nepřesných přihrávek a nedovolených zákroků. V 86. minutě měl šanci na zvýšení skóre hostující útočník který z hranice pokutového kopu netrefil bránu domácích. V nastaveném čase po krásné kombinaci vstřelil třetí gól hostujici kapitán  Marián Vahila -0:3. Hosté využili obě své šance ke vstřelení branky, naopak domácí nedokázali z mnoha svých přímých ohrožení branky vytěžit ani gól. Rokytničtí si tak z Přibyslavic odvážejí všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Škorpík Pavel, trenér: Ve vyrovnaném zápase, ač tomu skóre neodpovídá, byl největším problémem neproměnení pěti jasných gólových šancí domácího týmu."

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Šulc Radek, předseda: V prvním poločase jsme měli spoustu šancí. V druhém byli domácí herně lepší, ale my jsme stříleli branky. Náš tým podržel několikrát náš brankář Michal Široký.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Čejka [-] - F. Holub [-] , V. Carda [-] (56. J. Kovář [-] ) , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] - P. Šárka [-] , L. Matějek [-] (90. R. Jež [-] ) , V. Škorpík [-] , R. Hruška [-] (82. D. Svoboda [-] ) - L. Lopatář [-] , J. Kolman [-] (73. P. Masopust [-] ) -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - O. Štefánek [-] (49. F. Vejmelka [-] ) , J. Herbrych [-] , A. Štefánek [-] (90. M. Vítámvás [-] ) , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (82. J. Bartejs [-] ) , J. Hakl [-] (79. M. Štork [-] ) , D. Jičínský [-]

ŽK: 56. J. Kovář - 11. D. Jičínský , 67. A. Štefánek , 75. R. Sochna , 79. R. Ferkl .
Hráči zápasu: V. Škorpík - M. Široký , M. Vahila .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KUBA Michal, PINTÉR Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.