Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Velké Bíteše si doma poradilo s Kněžicemi


Branky


0

Domácí béčko dokázalo porazit Kněžice, jejichž hráči dokázali vyhrát v předešlých dvou zápasech. Domácí potvrdili, že se z Bíteše body nevozí a potvrdili si třetí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Hřebíček poslal domácí do vedení

Od začátku zápasu převzali iniciativu domácí, v první dobré šanci se ocitl Mrňa, ale jeho pokus z boku jen trefil hostujícího brankáře. Další šanci měl Hřebíček, ale v jasné pozici netrefil hlavou prázdnou branku. Chuť si Hřebíček napravil v 35.minutě, kdy pohotově poslal míč z voleje po rohovém kopu do sítě. Další stoprocentní gólovku spálil stejný hráč o chvíli později, když z metru netrefil tentokrát nohou úplně prázdnou branku.

Tomáš Dvořák rozhodl o výhře domácích

V 63.minutě se dostal za obranu agilní Nekuda, který obehrál brankáře a předložil míč před prázdnou branku Dvořákovi, který se nemýlil. O čtyři minuty bylo ještě veseleji, Pohl zpracoval dlouhý míč a předložil ho Dvořákovi, který nedal Kourkovi šanci - 3:0. V poněkud nervózním závěru hosté stačili pouze snížit po zaváhání domácí obrany.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek: Dnes jsme zaslouženě zvítězili, po většinu zápasu jsme byli lepším týmem. Škoda jen naší nízké efektivity, kdy jsme hlavně v prvním poločase zahodili řadu velkých šancí.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Suchý [-] (15. M. Paprskář [-] ) , O. Švanda [-] , J. Jelínek [-] - M. Hřebíček [-] (60. M. Ivančík [-] ) - J. Pohl [-] , J. Ondrák [-] (76. R. Hemala [-] ) - T. Dvořák [-] , T. Mrňa [-] , T. Nekuda [-] , O. Mucha [-]

TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - K. Indra [-] (75. D. Krajcr [-] ) , L. Zelenka [-] , J. Kříž [-] - D. Sobotka [-] , P. Piša [-] , J. Uher [-] , F. Salák [-] , D. Vlček [-] - F. Krupica [-] , J. Pejchal [-]

ŽK: 89. M. Ivančík , 89. T. Dvořák - 13. D. Sobotka , 39. K. Indra , 83. J. Uher , 87. F. Salák , 90. F. Krupica .
Hráči zápasu: M. Pelán , T. Nekuda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLIŽ Emil - JANOVSKÝ Aleš, DÍTĚ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.