0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 15:00

29.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešovský stříbrný podzimní vítr skončil tragickým jarem


Branky


0

Jako den a noc skončil letošní, divizní ročník fotbalistům Dolního Benešova. Na podzim absolutní „divizní štika“ v jarní části na své výkony nenavázala, jarní „tragický“ zisk pouhých 10 bodů je nepochopitelný!!! Ani dnešní poslední utkání jara nebylo výjimkou! Benešovští na podzim vyhráli v Rýmařově 0:4 a hosté přímo prahli po odvetě! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rýmařov si s domácími hrál

A ta se jim začala naplňovat po necelé půlhodině hry. Ve 25. minutě rozehrál Dydowicz přímý kop, na zadní tyči našel hlavu Harazina a hosté vedli – 0:1.

 

Než se domácí z tohoto šoku vzpamatovali, bylo ještě hůř! Ve 28. minutě se Dydowicz zapsal do listiny střelců a domácí prohrávali – 0:2!!!

 

Na trávníku bylo jenom jedno mužstvo. Hosté nepřipustili domácí vůbec ke hře, ve 33. minutě se zaskvěl Šupák, jeho „zadovka“ zasvištěla nad břevnem. Ve 38. minutě si Kolenko v brance domácích skvěle poradil s gólovkou Ondruška.

 

Jedinou střelou Hartmanna ohrozili domácí ve 39. minutě brankáře Kameníka, ale ani ta se mezi tyče nevešla……

 

 

Bezzubý Benešov se branky nedočkal

O konečné podobě výsledku se rozhodlo v 52. minutě. Dydowicz zakončil svou akci parádním lobem a hosté vedli – 0:3!!!

 

Další vývoj hry nebyl bez zajímavosti. Hosté už jenom kontrolovali výsledek, ale za to mohli skoro pykat. V 78. minutě po akci Býmy, trefil kanonýr Labuda jenom pravou tyč už bezmocného Kameníka!

 

O minutu později přestřelil Býma, po přihrávce Radka, branku hostů ze dvou metrů….. V 81. minutě rozehrál Rubý přímý kop a hlavička Radka olízla jenom břevno hostující branky!!! Když gólem neskončila ani střela Radka v 86. minutě, bylo o výsledku definitivně rozhodnuto.

 

Hostům vyšla dokonalá odveta za podzimní porážku. Vítězství potvrdilo jejich 2. místo v tabulce letošní divize a teď už jenom budou čekat, jak Řídící komise pro Moravu uspořádá nový, fotbalový ročník 2017/2018!!!

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, hlavní trenér: Absolutně souhlasím s trenérem Furikem. Až na závěr zápasu to byla doslova hra „kočky s myší“! Víc k tomu těžko co dodat……

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, hlavní trenér: Že to bude v dnešním utkání tak jednoznačné, to jsem nečekal. V 1. poločase to bylo „bago“, domácí jako by na hřišti vůbec nebyli! Po přestávce se zápas už jenom dohrál. O postupu do MSFL se nebavíme, jak to všechno skončí, to dnes neví bohužel vůbec nikdo!!!



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - M. Večerek [-] , B. Moc [-] (65. J. Radek [-] ) , M. Malchárek [-] , V. Těžký [-] (46. J. Býma [-] ) , J. Košárek [-] , F. Labuda [-] (77. D. Pospěch [-] ) , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Ondruška [-] (56. J. Tomeček [-] ) , Z. Horák [-] , A. Vajdík [-] (46. M. Kováč [-] ) , T. Šupák [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , J. Harazin [-] , M. Hoza [-] , D. Furik [-] (74. T. Krejčí [-] )

ŽK: 64. B. Moc , 84. J. Býma .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: MALČÁNEK Václav - ŠAFRÁN Daniel, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.