5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolnobenešovští se už těší na konec soutěže …..


Branky


3. L. Foitzik (vl.) , 16. L. Kaďorek (p.) , 41. J. Šolin , 59. J. Šolin , 81. Š. Přikryl - 8. P. Rubý , 40. O. Haas
0

Fotbalové jaro se k hostům zachovalo přímo „macešsky“! Ani v předposledním utkání se z té nejkrásnější hry na světě – fotbalu – příliš neradovali! Je to tak a potvrzuje to i průběh nedělního zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě se domácí radovali z vedoucího gólu, ale střelcem byl nešťastný obránce hostů Foitzik – 1:0.

 

Je vidět, že tato „jarní specialita“ neopustila Dolnobenešovské ani dnes!!! V žádném případě je však nezlomila. V 8. minutě zakončil akci Hartmanna a Malchárka nechytatelným volejem Rubý a začínalo se znovu – 1:1.

 

Další pohroma pro hosty přišla v 16. minutě. Souboj o míč mezi hráčem domácích a obráncem hostů Haasem posoudil rozhodčí odpískáním pokutového kopu. Takový dar nemohl Kaďorek odmítnout a domácí vedli – 2:1…..

 

Kozlovičtí očividně ožili. Ve 22. minutě pálil Kyselák těsně vedle pravé tyče. Ve 25. minutě se zaskvěl brankář Kozel, poradil si s dělovkou Přikryla. Mladý brankář hostů doslova čaroval ve 28. minutě, když z metru chytil gólovku Schlehra po centru Kaďorka. Z gólu se neradoval ani Šolín, jeho nádhernou střelu z přímého kopu vyrazil Kozel na rohový kop!

 

Ve 40. minutě udeřili hosté. Rubý zatočil nádherný balón z rohového kopu a Haas nekompromisní hlavičkou srovnal skóre – 2:2. Hosté se tak radovali, že vůbec nesrovnali své řady do další hry.

 

Krutý trest přišel o minutu později. Šolín ve 41. minutě poslal na jejich branku dalekonosnou střelu a ta zapadla zá záda gólmana Kozla – 3:2!!!

 

 

Po přestávce už hosté nenašli síly ke zvratu nepříznivého stavu. Rubý svůj sólový průnik zakončil v 52. minutě střelou do padajícího gólmana Konečného.

V 59. minutě využil zaváhání obrany hostů Šolín a zvýšil na  - 4:2. Poslední šanci hostů zlikvidoval brankář Konečný v 75. minutě, skvěle kryl pumelici Foitzika.

Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě Přikryl, který hlavičkou zakončil nadýchaný centr Kyseláka – 5:2. Domácí se tak rozloučili se svými příznivci vysokým vítězstvím a oplatili hostům svou podzimní porážku!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Viděli jsme náš další smolný zápas jara. Dokázali jsme dát dva nádherné góly, ale soupeři jsme minimálně tři darovali po vlastních chybách. Na druhou stranu musím uznat, že domácí šli za bodovým ziskem mnohem důrazněji a s větší touhou po vítězství.



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - O. Kyselák [-] (83. P. Sikora [-] ) , L. Kaďorek [-] - Š. Přikryl [-] (87. K. Makowski [-] ) - D. Střelec [-] , J. Šolin [-] , M. Král [-] , M. Schlehr [-] , A. Galetka [-] (76. J. Vogl [-] ) , M. Dostál [-] , J. Tomčík [-]

FC Dolní Benešov
J. Kozel [-] - - B. Moc [-] (76. M. Večerek [-] ) , M. Malchárek [-] , V. Těžký [-] , L. Foitzik [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , D. Pospěch [-]

ŽK: 44. J. Tomčík , 56. M. Schlehr - 52. P. Rubý , 54. V. Těžký , 69. D. Pospěch .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - KONTORŠIKOV Maxim, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.