Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Parádní fotbalový zážitek skončil bramboračkou


Branky


0

Souboj dvou předních celků letošního divizního ročníku nabídnul parádní fotbalové představení! Hosté přijeli s vizitkou jednoho z nejúspěšnějších celku jarní části divize a neskrývali touhu po dalším bodovém zisku. Jaro domácích je proti tomu docela rozpačité, ale ve fotbale člověk nikdy neví! A taky že jo! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli

V 5. minutě rozehrál Rubý parádně přímý kop a hlavička Moravce poslala domácí do vedení – 1:0! Hosty to dokonale zaskočilo. V 15. minutě dal o sobě poprvé vědět kanonýr Lokša, ale Kolenko si s jeho střelou poradil. Domácí měli další příležitosti ke skórování. Ve 22. minutě si dal Malina málem „vlastence“ po střele Foitzika, ve 26. minutě pak Rubý v dobré pozici branku hostů přestřelil…. Největší příležitost hostů zmařil skvělým zákrokem Kolenko, který ve 30. minutě sebral míč přímo z kopaček ostrostřelce Lokši!

Než se hosté po začátku 2. poločasu vzpamatovali, prohrávali ve 48. minutě už - 2:0! Po přihrávce Foitzika skóroval Moc. Domácí však další vývoj hry bohužel nezvládli. V 55. minutě využil chybu domácí obrany Juříček a vrátil hosty krásnou střelou do zápasu – 1:2. Obraz hry se v následujících minutách rapidně změnil! V 66. minutě měl vyrovnávací gól na kopačkách Švec, ale jeho dělovka se mezi tyče nevešla. V 69. minutě se však parádně trefil Krčula a bylo vyrovnáno – 2:2!

 

 

Pohledné fotbalové představení tak dostalo pořádný náboj! V 74. minutě prošel obranou hostů nádherným slalomem Košárek a v zakončení scházely Labudovi milimetry ke gólovému zakončení…To hosté se dočkali gejzíru radosti v 78. minutě. Z přímého kopu ukázal kvality kanonýr Lokša a posunul ukazatelem na – 2:3! Domácí se snažili o zkorigování nepříznivého stavu, ale jejich snaha dostala nečekaně vážnou a zcela nepochopitelnou trhlinu v 88. minutě hry. Zbývající minuty tohoto krásného fotbalového zápasu se změnily v tragickou „bramboračku“ v režii těch nejpovolanějších. V 88. minutě byl brutálním a likvidačním zákrokem doslova sestřelen pronikající domácí hráč Těžký stoperem Malinou a hlavní rozhodčí posoudil tento zákrok pouze udělením žluté karty (jak velmi objektivně viděli tento zákrok jasně na červenou nejen trenér hostů Hajný, tak i kanonýr Lokša a další jeho spoluhráči po utkání) a ve fotbale je bohužel rozhodčí neomezeným pánem a tak po protestech a emotivní kritice, velmi rezolutně udělil červenou kartu domácímu kapitánovi Juchelkovi… Nádherné fotbalové výkony obou celků v tomto duelu dvou mužstev z čela divizní tabulky tak dostaly zcela zbytečnou a nepochopitelnou příchuť pelyňku! Velká škoda pro fotbal.

 

ZDROJ: FCDB 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, hlavní trenér: Vstup do zápasu nám vyšel skvěle. Když jsme vedení pojistili druhým gólem tak byl úspěch velmi reálný. Neuvěřitelnými chybami jsme však hostům vítězství doslova, i přes jejich kvalitní výkon ve 2. poločase, darovali. Je to prostě nepochopitelné. A závěr nechávám bez komentáře, všichni to viděli na vlastní oči!!!

FK Nový Jičín
Pavel Hajný, hlavní trenér: Takový začátek zápasu dlouho nepamatuji. První půlhodina byla z naší strany marná. Bohužel i vstup do druhé půle nebyl o nic lepší. Do hry nás naštěstí vrátil nádherný gól Juříčka a pak už to šlo! Vítězství hřeje u srdce a má svou nespornou cenu. K situaci v závěru mám jednoznačné stanovisko. Za zákrok našeho hráče měla být červená karta a tím by ani nevznikly následující emoce. Škoda, kvalitní zápas si takovou tečku nezasloužil!



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Košárek [-] , B. Moc [-] , M. Malchárek [-] (65. F. Labuda [-] ) , J. Býma [-] (72. M. Hartmann [-] ) , L. Foitzik [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] (79. J. Radek [-] ) , V. Těžký [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] - P. Krčula [-] (71. F. Nippert [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (92. J. Macíček [-] ) , J. Opatřil [-] (86. M. Fertál [-] ) - R. Lokša [-]

ŽK: 56. J. Býma , 70. V. Těžký , 77. O. Haas - 47. J. Kalich , 62. O. Ognjanov , 80. F. Nippert , 88. O. Malina . ČK: 88. M. Juchelka .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - KOLÁČEK Jan, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.