1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

25.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov udolal Kozlovice


Branky


0

Havířov se doma trápil, ale tři body nakonec vybojoval. Valašské Meziříčí tedy ještě definitivně postup do MSFL slavit nemůže, i když jiný scénář by se už rovnal zázraku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se toho na hřišti moc zajímavého nedělo. Po svižném úvodu měli více ze hry domácí, ale opět většina jejich akcí končila před velkým vápnem.

Jedinou obrovskou šanci měl Omasta, jenže v ideální pozici netrefil míč dobře.

 

Hosté s přibývajícím časem jako by ztrácely síly, ale Havířov se jim pomalou kombinací umožnil vždy sestavit pevně obranné řady. 

Druhý poločas odstartovaly zajímavě velké šance. Jenže kupodivu před domácí brankou.

Při první se zaskvěl brankář Jakub Kodeš, který vytáhl mimo tyče gólovou hlavičku z pěti metrů.

Pak se objevily v domácí defenzívě další trhliny, po kterých měli hosté jednoznačně alespoň dvakrát skórovat. Ale kozlovičtí netrefili ani odkrytou branku a byli za to po zásluze potrestáni.

Deset minut před koncem dostal do vápna ideální centr střídající Švábík, a ten ho hlavou poslal nezadržitelně do sítě. 1:0.

 

Čtyři kola před koncem má Havířov na první Valašské Meziříčí nadále ztrátu dvanácti bodů, takže možnost, aby byl první je možné jen v případě stoprocentní úspěšnosti Havířova a při totálním kolapsu lídra. 



Sestavy


MFK Havířov
J. Kodeš [-] - L. Skoupý [-] , M. Matušovič [-] , P. Lisický [-] - B. Förster [-] (71. M. Švábík [-] ) , J. Klejnot [-] , P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , J. Uher [-] (86. J. Cenek [-] ) , T. Omasta [-] - T. Gomola [-]

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - T. Heger [-] - J. Vogl [-] (76. P. Sikora [-] ) , O. Kyselák [-] (83. L. Dlouhý [-] ) , L. Kaďorek [-] - Š. Přikryl [-] - M. Schlehr [-] , M. Dostál [-] , T. Petráš [-] , J. Šolin [-] , M. Král [-]

ŽK: 56. B. Förster , 75. M. Matušovič , 87. J. Kodeš - 66. M. Schlehr .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: GREČMAL Michal - KULIČKA Radek, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.