J. Býma 39.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Život je jen náhoda – jednou jsi dole podruhé nahoře…


Branky


0

Přesně tato píseň Jaroslava Ježka, Voskovce a Wericha je charakterizující pro divizní jaro fotbalistů Dolního Benešova. Podzimní domácí neporazitelná tvrz už připomíná nejen trosky, ale doslova ruiny….. Utkání s Havířovem je pak nepochopitelnou výjimkou!!! Jedno je však na domácích obdivuhodné a nemá v divizi konkurenci. V zimní přípravě hráči dokonale nacvičili vstup a úvody do zápasů. Nevěříte? Je to patrné z následné rekapitulace: Hranice – gól v 8. minutě, Pustá Polom – gól v 5. minutě, SFC Opava – gól v 5. minutě, Šumperk – gól ve 3. minutě, Nové Sady – gól v 5. minutě!!!! Kdo se ještě může „pyšnit“ ve všech fotbalových soutěžích takovou bilancí??? To nechápou ani největší fotbaloví experti a především domácí příznivci! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání standardně

Už v 5. minutě dnešního utkání nevěřil Schlimbach, jakou hrubku v obraně mu nabídli domácí.0:1.

 

O minutu později pálil Kryl z dobré pozice nad.

 

Blízko druhému gólu byli hosté v 17. minutě, střela Hodise však po teči skončila jen rohovým kopem.

 

Ve 22. minutě nabídla obrana domácích další gólovou šanci hostům, centrovaný míč Režného přetavil znovu Schlimbach ve dvougólové vedení hostů. 0:2.

 

Od dokonalého kolapsu pak připravil domácí ve 24. minutě praporek AR, třetí gól se po ofsajdovém postavení střelce nekonal.

 

Ve 28. minutě se dostali Benešovští do své první šance. Nádherný centr Večerka však Radek napálil jenom do padajícího gólmana Kaliny.

 

Ve 39. minutě vrátil domácí do zápasu střelec gólu Býma po ukázkovém centru Večerka. 1:2.

 

Zvrat ve vývoji prvního poločasu měli domácí ve 42. minutě, Rubý našel zcela volného Haase, ale ten ze tří metrů netrefil prázdnou branku hostů.

 

 

Souboj gólmanů nerozhodně

 

Po změně stran udržel domácí při životě brankář Kolenko, který si v 19. minutě poradil s gólovkou Banasika.

 

Vyrovnání se domácí nedočkali ani v 64. minutě, sólo Labudy skončilo v rukavicích brankáře Kaliny.

 

Domácí kanonýr Labuda se neradoval z gólu ani v 70. minutě, když nádherný centr Baránka poslal z vyložené pozice hlavičkou nad branku. Gólem neskončila ani akce MocRubýRadek, ten v 80. minutě pálil vedle opuštěné branky. Pojistku na vítězství měli hosté v 86. minutě, střela Banasika však orazítkovala jenom břevno domácí branky. V 87. minutě si naskočil na centr Moce kapitán Juchelka, ale s jeho hlavičkou si skvěle poradil brankář Kalina.

 

Hosté se tak po závěrečném hvizdu radovali z vítězství a zisku „veledůležitých“ bodů v jejich boji o zachování divizní příslušnosti. Domácí hráči si znovu zahráli s přízní svých fanoušků, a jak zaznělo z jejich úst při odchodu, je možné, že příště budou na hřišti už jenom oni, rozhodčí a pořadatelé.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, hlavní trenér: Nikdo z nás už nechápe, co naši hráči dokážou během týdne. Venku vydřeme body, které pak doma doslova neskutečnými chybami v obraně ztratíme a soupeři přímo darujeme. Ty chyby se „rodí“ ne v nohách, ale jednoznačně v hlavách hráčů…… Toto změnit, je však pro každého trenéra nadlidský úkol!

FK Nové Sady
Karel Trnečka, hlavní trenér: Rychlý, vedoucí gól po kiksu domácí obrany nám dal důvěru, že utkání nemusí být bez naděje na bodový zisk. Když jsme se pak dostali do dvougólového vedení, dokázali už hráči dotáhnout zápas až do vítězného konce a já jim mohu jen blahopřát!



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - M. Večerek [-] (61. A. Baránek [-] ) , J. Radek [-] , L. Foitzik [-] , J. Býma [-] (71. B. Moc [-] ) , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] (24. V. Těžký [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

FK Nové Sady
M. Kalina [-] - T. Kopp [-] , D. Dvorský [-] (68. J. Šuba [-] ) , M. Banasik [-] , M. Navrátil [-] , P. Kryl [-] (62. A. Andreev [-] ) , D. Škoda [-] , T. Režný [-] (83. A. Dlouhý [-] ) , L. Hodis [-] , M. Samek [-] , J. Schlimbach [-]

ŽK: 30. V. Těžký , 48. F. Labuda - 83. A. Andreev , 91. M. Kalina .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KULIČKA Radek - ŠAMÁREK Jan, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.