2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o šest bodů neměl vítěze


Branky


0

Utkání o šest bodů, tak bývají nazývány přímé střety dvou soupeřů bezprostředně ohrožených sestupem. Proto se na rozlehlém atletickém stadionu v Přerově čekal litý boj o divizní bytí a nebytí. Kvalita utkání, ale zklamala a zejména přerovská defenziva se ani nepřiblížila úrovni čtvrté nejvyšší soutěže. Jeseník si během devadesáti minut připravil víc šancí než za celou dosavadní jarní sezonu. Ale v koncovce trestuhodně selhal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Školení z produktivity

V prvním poločase byl v gólových pozicích hostů Woitek, Furik i Bříza. Mlynářova hlava ve vyložené pozici jen lízla balón, který skončil mimo. V poslední minutě trefili hosté tyč.

To už, ale bylo v době, kdy Přerov vedl o dva góly. Na rozdíl od Jeseníku totiž dokázal vytěžit maximum ze dvou vydařených akcí.

Ve 30. minutě Blažkovský v rohu hřiště vyškolil dva jesenické hráče, našel ve vápně Chudu, který zachoval klid v zakončení. 1:0.

 

O čtyři minuty později poslal přetažený centr hlavou do sítě kapitán domácích Václavíček. 

Čech zářil

O přestávce to v kabině hostů hřmělo. Stoper Keltner uvolnil místo konstruktivnějšímu Hanzlíkovi a ten připravil kontaktní branku: v 61. minutě si jeho centr zpracoval Furik a technickou střelou obhodil brankáře Čecha.

Ten se stal jasným hrdinou domácích, když během druhého poločasu vytáhl několik fantastických zákroků a hostující střelec přiváděl doslova k zoufalství. Vrcholem jesenického zmaru byla – ještě za stavu 2:0 – situace z 53. minuty.

V ní rozhodčí nařídil penaltu proti Přerovu za faul Václavíčka na pronikajícího Břízu. Ale Mlynář špatně kopnutou penaltou nechal vyniknout gólmana Čecha.

Přerovský strážce tří tyčí pak vyškrábl na roh Woitkovu hlavičku, Řezníčkovu dobře umístěnou střelu i řadu dalších šancí a opět pomohla i tyč.

Domácí se v druhé půli nezmohli takřka na nic. Oživení jesenické hry přinesl příchod Kysely a ofenzivní manévry už se chystal posílit i Plhák, jenže třetí střídání musel trenér Ševčík obětovat do zadních řad – zraněného brankáře Pastuchu nahradil na poslední čtvrthodinu Vrána.

Frustrace, zmar a křeč v zakončení Jeseníku, s přibývajícím časem stále více přibližovaly k nemilosrdnému verdiktu prohry.

Ale v posledních vteřinách tříminutového nastavení se přece jen dočkali zaslouženého „úspěchu“.

Vavrač přes dva napadající hráče vyvezl míč z obrany, na půlicí čáře ho převzal Navrátil a dlouhým nákopem za obranu našel nabíhajícího Furika, který svým druhým gólem zachránil bod.

 

.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
T. Čech [-] - O. Václavíček [-] , T. Blažkovský [-] , D. Chuda [-] (91. T. Chuda [-] ) , M. Zimčík [-] , M. Koutný [-] , M. Koller [-] , L. Vajda [-] (81. M. Koutný [-] ) , J. Bubeník [-] , O. Grečmal [-] (71. Z. Dostál [-] ) , P. Bogdaň [-]

FK Jeseník
J. Pastucha [-] (75. M. Vrána [-] ) - P. Navrátil [-] , L. Woitek [-] , A. Bříza [-] (68. P. Kysela [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] , J. Minka [-] , D. Macura [-] , J. Řezníček [-] , V. Keltner [-] (46. M. Hanzlík [-] )

Počet diváků: 93. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - MIKESKA Karel, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.