1:1
(1:0)
52. Z. Pospěch (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr veze z Přerova jen bod


Branky


23. M. Zimčík - 52. Z. Pospěch (p.)
0

„První poločas byl z naší strany velmi špatný, bez pohybu a důrazu. A tak šli domácí, po krásné střele, do vedení. My jsme měli dvě velké šance, ale nedokázali jsme z nich vytěžit srovnávací branku. Pomohlo nám dvojí střídání a druhý poločas už byl mnohem lepší a po zásluze jsme vyrovnali. Poté jsme měli ještě dvě velké šance, ale opět jsme selhali v koncovce a to nás stálo ztrátu dvou bodů.“: prohlásil po utkání lodivod Valašského Meziříčí Michal Kovář.

"Do zápasu s Valmezem jsme šli s tím, že nemáme co ztratit. Na jaře nestřílíme moc gólů, proto bylo dobré, že jsme se dostali do vedení. Soupeř byl zkušenější a lepší na míči, my zase dravější a bojovnější. První poločas byl vyrovnaný, v druhém jsme trochu znervóznili a Valmez nás začal tlačit, ale ubránili jsme to. Remíza má pro nás velkou cenu, i když bychom potřebovali vyhrávat": prohlásil obránce Viktorky Michal Zimčík

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
T. Čech [-] - T. Blažkovský [-] , T. Kytlica [-] , R. Kopecký [-] , D. Chuda [-] , M. Zimčík [-] , M. Rybka [-] , M. Koller [-] , J. Bubeník [-] , O. Grečmal [-] , P. Bogdaň [-] (31. L. Vajda [-] )

TJ Valašské Meziříčí
P. Rohel [-] - M. Václavek [-] , A. Michálek [-] , T. Bělíček [-] (29. T. Komara [-] ) , M. Kovář [-] - V. Žilinský [-] (46. Z. Pospěch [-] ) , O. Bartozel [-] , J. Wludyka [-] (78. M. Sviták [-] ) , M. Kotůlek [-] - P. Dragon [-] , M. Výmola [-]

ŽK: 60. D. Chuda , 66. O. Grečmal - 22. T. Bělíček , 56. T. Komara , 66. A. Michálek , 70. M. Václavek , 87. M. Sviták .
Počet diváků: 109. Rozhodčí: Machač Lukáš - ŠVEHLA Marek, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.