1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až Štybar dokázal zastavit rozjetý Jičín


Branky


0

„Do zápasu jsme šli s tím, že chceme hrát fotbal, kterým jsme se na jaře doposud prezentovali. To se nám, ale včera nepovedlo. Vstup do utkání byl z naší strany povedený a v patnácté minutě jsme se dostali do vedení. Od té doby jsme úplně přestali hrát. Scházel nám pohyb, nekombinovali jsme, mnoho nepřesností a nehráli jsme vůbec aktivně. Pustá Polom hrála dobře a remíza je podle mě spravedlivá. Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, ale včera nám to prostě nešlo, i takový zápas někdy přijde. Buďme alespoň rádi, že jsme neprohráli.“: zhodnotil utkání útočník FK Nový Jičín Radovan Lokša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] - L. Uhlíř [-] (46. M. Fertál [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (73. J. Smolarčík [-] ) , J. Opatřil [-] - R. Lokša [-]

Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - R. Kuděla [-] , T. Hradský [-] , R. Vítek [-] (84. P. Žůrek [-] ) , M. Minařík [-] , N. Štýbar [-] , R. Jašek [-] , L. Kužel [-] , M. Hradský [-] , P. Potůček [-] , P. Pomp [-] (90. A. Černohorský [-] )

ŽK: 67. M. Fertál - 47. P. Potůček , 55. N. Štýbar .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: KULIČKA Radek - KONTORŠIKOV Maxim, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.