2:2
(1:1)
41. T. Šupák
56. T. Šupák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

21.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šupák loupil na Valašsku


Branky


35. T. Bělíček , 89. O. Bartozel - 41. T. Šupák , 56. T. Šupák (p.)
0

Fotbalisté Valašského Meziříčí v boji za postupem musí doma jednoznačně vítězit, protože na postupovou příčku nejsou samy. V souběžně hraném utkání, totiž porazil Havířov doma Šumperk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valmez vedení neudržel

Začátek zápasu ani nenasvědčoval, že by se mělo dít něco jiného než zisk tří bodů pro domácí fotbalisty Valašského Meziříčí.

No, a když v pětatřicáté minutě vybojoval míč uprostřed hřiště Dragon a nádherně vysunul rozběhnutého Bělíčka, který přesprintoval hostujícího obránce a v klidu zavěsil, nevsadil by na Rýmařov nikdo ani korunu. 1:0.

Jenže Jiskra Rýmařov má ve svém týmu Tomáše Šupáka.

Když se v 41. minutě tlačili domácí opět do obranného valu hostujících hráčů, stačil jeden obranný odkop dopředu, kde si míč našel právě rýmařovský šutér Šupák, který utekl všem a zasunul míč do domácí svatyně. 1:1.

Bod zachránil Bartozel

Jak první poločas skončil, tak ten druhý začal. V 48. minutě se ještě Šupák zastřeloval, když po dlouhém autovém vhazování  Němce a prodloužení Ondrušky bránu netrefil.

Vše si vynahradil v minutě padesát tři. Když si našel míč před šestnáctkou hostí, zatáhl míč dovnitř pokutového území, kde přišel nedovolený zákrok a pískala se penalta.

A jestli někdo tvrdí, že faulovaný hráč penaltu nekope, tak v případě Rýmařova to neplatí.  Šupák si postavil míč na značku pokutového kopu a bezpečně proměnil. 1:2.

A domácím začalo být, i v tomto sychravém počasí, pořádně horko. A potili se vlastně až do konce, protože žádnou svou akci nedokázali přetavit v branku.

Naštěstí mají v týmu Olina Bartozela, který vystřídá a zachraňuje co se dá. V poslední minutě k němu totiž doputoval míč v šestnáctce a Bartozel se nemýlil a zajistil tak domácím alespoň bod. 2:2.

 

Tímto utkáním si domácí pěkně zkomplikovali cestu do vyšší soutěže, protože Havířov už jim hodně dýchá na záda.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Michal Kovář, trenér: Zápas s Rýmařovem je pro nás ztráta, domácí zápasy musíme vyhrávat. Zápas jsme začali aktivně, soupeř byl pod tlakem a dali jsme po pěkné akci gól. Bohužel nám soupeř do poločasu po brejku srovnal .Druhý poločas jsme chtěli vstřelit gól, ale soupeř šel po penaltě do vedení. Naše snaha stačila, ale jen na vyrovnání.Na vítězný gól jsme už měli málo času.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, hlavní trenér: Úvodní minuty patřily domácím. Navíc jsme již na začátku utkání museli sáhnout ke střídání Horáka. Rozbít hned na úvod stopérskou dvojici je velice nepříjemné. Domácí byli pohyblivější a odměnou jim byla první branka. My jsme se dostali k první vážnější situaci až ve 40. min. Svoji brejkovou akci zakončil Šupák přehozením vybíhajícího gólmana. Druhá půle již byla vyrovnanější. Domácí obrana začala chybovat a toho využil Šupák, který byl nedovoleně zastaven v pokutovém území. Nařízenou penaltu sám bezpečně proměnil. O 5. minut později mohlo být rozhodnuto, když kapitán domácích vytvořil hrubku, ale Šupák tentokrát volil špatné řešení v zakončení a místo obstřelení brankáře zkoušel lob, který skončil mimo bránu. V závěru si domácí vytvořili tlak, který přinesl vyrovnání na konečných 2:2.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - M. Václavek [-] (58. O. Bartozel [-] ) , A. Michálek [-] , T. Bělíček [-] , M. Kovář [-] - V. Žilinský [-] , J. Wludyka [-] , T. Komara [-] (81. M. Sviták [-] ) , M. Kotůlek [-] - P. Dragon [-] , M. Výmola [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - M. Hoza [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , T. Němec [-] , T. Šupák [-] , A. Vajdík [-] (64. R. Němec [-] ) , M. Furik [-] , J. Furik [-] , M. Kováč [-] (78. J. Tomeček [-] ) , Z. Horák [-] (9. D. Furik [-] )

Počet diváků: 230. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - LAKOMÝ Lukáš, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.