P. Rubý 82.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešovské utrpení nemá konce


Branky


0

Fotbalové zákony platí v každé době! Jedním z nich je ten, že v „derby“ favorit většinou nevyhrává. A tato skálopevná skutečnost se potvrdila i v dnešním utkání! Hosté, kterým jde o zachování divizní příslušnosti se favorita v žádném případě nezalekli!  

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když to nejde, tak to nejde

V 5. minutě vedli po krásném centru Kužela na Vítka. 0:1.

 

Domácí to nebrali vážně. Ve 12. minutě však měli štěstí, když střela Potůčka těsně minula branku. Hostům narostla křídla. V 16. minutě prokličkoval celou domácí obranou znovu Vítek, ale jeho střela se olízla jenom o pravou tyč.

 

Hodně emocí přinesla 20. minuta. Pronikajícího Rubého zastavil obránce hostů ve vyložené pozici zákrokem, po kterém se domácí marně dožadovali pokutového kopu, ale hříšník neviděl ani žlutou kartu…. Z rozehraného přímého kopu pak vykopával Hradský balón z brankové čáry.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, ale ani Hartman ve 24. minutě a po něm Býma ve 37. minutě se z gólu neradovali. Naopak hosté zahrozili ve 40. minutě, když Kužel patičkou přiklepnul balón Kalinskému, ale ten z vyložené pozice branku přestřelil.

 

 

Domácí pak přežili i tisícíprocentní gólovku Vítka, jeho střelu vykopával Moravec z prázdné branky na rohový kop. 

Pustá Polom slaví

Nástup do 2. poločasu domácím vyšel, ale střelu Těžkého stačil Štencel vyrazit nad břevno do bezpečí.

 

V 51. minutě se stal Kužel hostujícím hrdinou, krásnou střelou potrestal kiks domácí obrany a hosté vedli – 0:2.

 

Domácí se mohli vrátit do zápasu v 61. minutě, ale „padající list“ kapitána Juchelky stačil Štencel vyrazit konečky prstů na rohový kop.

 

Brankář Kolenko zabránil hostující pohromě v 63. minutě, když fantastickým zákrokem připravil o gólovou radost Potůčka po krásném centru Romaněnka.

 

Jiskřičku naděje na bodový zisk vykřesal v 82. minutě gólovou hlavičkou Rubý, ale to byla už jenom „labutí píseň“ 1:2…..

 

 

Domácí fotbalisté tak už počtvrté v jarní části čekají marně na bodový zisk. Po zápase však bylo co oslavovat na obou stranách. Hosté se radovali ze zisku veledůležitých bodů a domácí „oslavovali“ už desátý inkasovaný, jarní gól a to věru na podzim nebývalo….. Jejich příznivci jen nevěřícně při odchodu ze stadionu kroutili hlavami, jak je možné, že po demolici kabin prožívá neskutečnou demolici i jejich nedobytná, podzimní tvrz.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Myslím si, že se k takové blamáži už nedá nic dodat. Co se to s mužstvem děje nechápu a určitě nejsem sám. Najednou nám nejde absolutně nic, v útoku jsme jaloví, obrana žádná, to nejsou chyby, ale hrubky a co jiného pak může nastat! Bez výjimky si to musí srovnat všichni hráči ve svých hlavách. Na to ještě nikdo nevymyslel žádný lék, ale fotbal je hra a jak to bývá: „Jednou si nahoře a jednou….“

Sport-Club Pustá Polom
Martin Janík, trenér: Jsem v euforii, musím se štípnout, abych uvěřil tomu, že je to pravda! Pro nás je to neskutečné, v Benešově se nevyhrává každý den. Moc nás nakopnul rychlý vedoucí gól, přežili jsme i kritický moment domácích ve 20. minutě. No a když jsme šli do dvoubrankového vedení, tak se začala rýsovat bodová možnost a vítězství je odměnou celému mužstvu za bojovnost a nasazení. Měli jsme ještě i několik dalších příležitostí, ale nemůžeme chtít více.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - B. Moc [-] (46. F. Labuda [-] ) , J. Radek [-] (46. J. Košárek [-] ) , V. Těžký [-] , L. Foitzik [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Býma [-] (69. M. Malchárek [-] )

Sport-Club Pustá Polom
P. Štencel [-] - N. Kaliský [-] , V. Hendrych [-] (14. A. Blucha [-] ) , R. Vítek [-] (84. N. Štýbar [-] ) , P. Pomp [-] , J. Romaněnko [-] , R. Jašek [-] , L. Kužel [-] , M. Hradský [-] , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

ŽK: 53. P. Rubý , 75. T. Moravec , 77. M. Juchelka - 68. R. Vítek , 85. N. Štýbar .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - KALOČ Radim, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.