5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín dal pětku bezzubým Petrovicím


Branky


4. F. Nippert , 8. M. Švec , 25. R. Lokša (p.) , 59. R. Lokša , 66. J. Juříček - 45. D. Gill , 49. D. Klimas
0

Utkání mezi třináctým Novým Jičínem a šestými Petrovicemi vůbec neodpovídal postavení obou mužstev v tabulce. Nový Jičín předčil svého soupeře úplně ve všem. V důrazu, v kombinační hře, v přesnosti, ale hlavně a to obrovským rozdílem v rychlosti. Domácí hráči okolo soupeře doslova létali a to byl základ k tomu, že v zápase nastříleli pět gólů a jeden hezčí než druhý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

25. minuta a 3:0.

Zápas začal velmi svižně a již ve 4. minutě se měnilo skóré a to ve prospěch domácích. Standardní situace z pravé strany, míč si postavil Farkas a nádherným míčem vyzval novojičínského obránce Filipa Nipperta, který se hlavou nemýlil. A bylo to 1:0.

Hned po rozehrávce měli tu samou možnost i hosté z Petrovic, ale domácí i se štěstím dokázali uklidit míč na rohový kop.

Pak přišla 8. minuta a rohový kop domácích. Míč si opět postavil hlavní zahrávač Farkas a poslal luxusní centrovaný míč před bránu Petrovic, tam si ho našel domácí kanonýr Lokša, který ve vzdušném souboji neuspěl, ale odražený míč napálil do sítě novojičínský kapitán Martin Švec. 2:0.

Co všechno ve fotbale znamená rychlost, ukázal domácí záložník Opatřil, který se nastartoval na pravé straně a prolétl až do šestnáctky hostů, jediná možnost jak ho zastavit bylo chytit ho rukama a držet. A to se taky stalo a nemohlo přijít nic jediného než pokutový kop, který s přehledem proměnil domácí snajpr Radovan Lokša. 3:0 a hosté byli na „ručník“.

 

Naštěstí pro Petrovice se za tohoto stavu do kabin neodešlo, protože v poslední minutě prvního poločasu upravil stav na 3:1 hlavou David Gill. To mohla být pro hostující hráče velká vzpruha, aby s výsledkem mohli ještě něco udělat.

Když to začne hořet, vezme to na sebe Lokša

Druhý poločas začal obrovskou šancí domácího Nového Jičína, ale Lokša a ani jeho spoluhráči nedokázali protlačit míč do Mrozkovi brány.

A je tu opět staré známé, „nedáš, dostaneš“.

V 48. minutě už byli Petrovice blízko vstřelení rozdílového gólu. Domácí gólman Ognyan Ognyanov neudržel „horký“ míč ve svých rukavicích, ale nikdo z hostujících hráčů nedokázal míč dopravit do sítě.

Ale pro domácí to mělo být varování. Bohužel pro ně se nepoučili a nechali upláchnout hostujícího Daniela Klimase a ten se k tyči Ognyanovi brány nemýlil. 3:2.

A to byla pro domácí velká sprcha, jasný zápas se najednou změnil v drama, kdy se museli začít bát o výsledek. Jenže na tyto situace mají v kádru Lokšu.

59. minuta. Akce začala dlouhým autem do šestnáctky hostů, kteří ještě stačili situaci zachránit, ale pak se dostal k míči právě Radovan Lokša a jeho klasika. Zatáhl si balón podél hranice pokutového území, napřáhl a prásk. 4:2.

A domácí se opět dostali na koně. V 62. minutě spáli svou velkou šanci Pavel Macíček.

V 67. minutě zabalili hostům, na cestu domů, ještě jeden pěkný dáreček. Po právě straně rozjel akci Lokša a naservíroval míč na nohu Opatřila, který míč s klidem zpracoval a připravil ještě lépe postavenému Jaroslavu Juříčkovi, který míč uklidil do Mrozkovi brány. 5:2 a hotovo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Radovan Lokša, útočník: Chtěli jsme dobře a koncentrovaně vstoupit do zápasu, což se nám podařilo. Proměnili jsme dvě standardky, které Farky po celý zápas výborně kopal, brzy jsme vedli 2:0, v 25. minutě 3:0 a už to vypadalo na jasný zápas, ale nechali jsme si dát zbytečně gól do šatny a dali jsme hostům naději. O poločase jsme si řekli, že musíme pokračovat pořád ve svojí hře jako v první půli. Bohužel místo toho abychom zvýšili vedení, nechali jsme si dát gól na 3:2 a mohlo z toho být drama. Pořád jsme, ale věřili, že kvalita je na naší straně a chtěli jsme přidat další gól, což se nám podařilo a pak už jsme si zápas pohlídali. Jsem rád, že jsme potvrdili body z venku a teď se budeme připravovat na Valmez.




Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , P. Macíček [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] , O. Malina [-] - J. Opatřil [-] (78. J. Macíček [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (63. L. Uhlíř [-] ) - R. Lokša [-] (81. J. Smolarčík [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , P. Moskál [-] , M. Puškáč [-] (76. M. Kempný [-] ) , A. Leibl [-] - J. Hoffmann [-] , T. Bajzath [-] , P. Škuta [-] (67. F. Kondziolka [-] ) , D. Siekiera [-] (64. T. Hujo [-] ) - D. Klimas [-] , J. Urban [-] -

ŽK: 35. J. Kalich - 14. P. Moskál , 24. J. Hoffmann , 42. P. Škuta , 54. D. Gill , 67. J. Urban , 86. T. Bajzath .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: ŽUROVEC David - ČERNOEVIČ Alexandr, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.