0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařovu stačil poločas a má tři body


Branky


0

Domácí Nové Sady figurující na devátém místě tabulky avšak se ziskem jen 21 bodů musí minimálně doma bodovat. No a bohužel pro domácí tým, hned v prvním domácím jarním kole přišli hned o všechny tři body. Silnému Rýmařovu k tomu stačil pouze první poločas a v tom druhém už si výsledek s přehledem pohlídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondruška, Šupák a bylo hotovo

Od začátku byl zápas spíše o osobních soubojích, takže spíše boj než nějaký líbivý fotbal. Centry, dlouhé balóny, takže divák si prvních patnáct minut moc neužil.

No a tak když to nejde ve hře, musí přijít na řadu standardní situace.

V čase 18:52 upláchl domácím hráčům rychlonohý rýmařovský Michal Furik a tak ho museli domácí hráči „zkosit“.

Míč si postavil Daniel Dydowicz a zpravé strany svého útočného pásma poslal centrovaný míč do šestnáctky Nových Sadů, tam vlétl důrazný Pavel Ondruška a hlavou nedal domácímu Kalinovi šanci. A hosté se mohli jít objímat. 0:1.

Domácí se poté snažili s výsledkem něco udělat, ale k většímu ohrožení brány Jiskry Rýmařov to nevedlo.

V 38. minutě měli domácí možnost o vstřelení srovnávací branky, alespoň z přímého volného kopu. Asi na dvaceti metrech od Kameníkovi brány si postavil míč domácí Marek Banasik, ale bohužel trefil jen Rýmařovskou zeď.

Tak když domácí nechtějí, tak mi ano, to si asi řekli hostující hráči.

 

V 40. minutě podnikli rychlou akci do soupeřova území a rýmařovský Lesák poslal z těžkého úhlu míč, i za pomocí Tomáše Šupáka, až do brány domácího týmu. 0:2.

Druhý poločas už nic nepřinesl

Ve druhém poločase měli domácí už více ze hry. Ale byly to většinou jen standardní situace a nepříliš vážné závary před Rýmařovskou bránou.

 

Hosté už výsledek uhlídali a po právu si odvážejí tři body z hřiště soupeře.  



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Karel Trnečka, hlavní trenér: V prvním poločase jsme hráli velice špatně, místo kombinační hry, kterou jsme chtěli hrát, jsme nakopávali míče na malé útočníky a soupeř si s tím bez problémů poradil. Soupeř hrál velice agresívně, což nám dělalo problémy a nevypořádali jsme se s tím. Rýmařov nám dal 2 branky, první po standardní situaci ze strany jsme nepokryli hlavičkujícího hráče, potom soupeř přidal druhou branku. Ve druhém poločase jsem se snažili více kombinovat, vytvořili jsme se tlak a spoustu st. situací, ale vyloženou šanci jsme neměli a tak soupeř po zásluze vyhrál 2-0, což si ve druhem poločase pohlídal.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, hlavní trenér: Dnes se nám podařilo dvoubrankové vedení dotáhnou až do konce a smazat tak ztrátu z minulého kola. Terény zatím nedovolují hrát kombinační fotbal a tak se hodně bojovalo o každý metr. Obě obrany pracovaly bez chybně a gólových situacích tak moc nebylo. Rozhodovaly tak standardní situace, kterých se na obou stranách zahrávalo dost. My jsme na rozdíl od soupeře jednu využili, když Dydowicz poslal krásný centr na zadní tyč, kde se brankář nemůže dostat a Ondruška hlavou poslal míč do sítě. Druhý gól přišel z levé strany, kde se individuálně prosadil Lesák a podél brankáře prošel míč až do branky. Dnes rozhodly standardní situace a větší disciplína.



Sestavy


FK Nové Sady
M. Kalina [-] - D. Dvorský [-] , M. Brhel [-] (68. V. Papica [-] ) , J. Šuba [-] (81. A. Andreev [-] ) , P. Kryl [-] (68. A. Dlouhý [-] ) , D. Škoda [-] , T. Režný [-] , M. Samek [-] , M. Banasik [-] , M. Navrátil [-] , T. Kopp [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - M. Hoza [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , T. Němec [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , J. Lesák [-] , J. Harazin [-] (68. J. Tomeček [-] ) , T. Šupák [-]

ŽK: 74. M. Banasik , 89. T. Režný - 67. J. Lesák , 90. D. Dydowicz .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: KOTALA Filip - GALÁSEK Michal, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.