1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov si z Polomy veze všechny body


Branky


0

Havířov bral všechny body v Polomy a začíná tvrdě tlačit minimálně na druhé místo v tabulce. Poněvadž Benešov ve Valmezu nebodoval, Havířov se na něj dotáhl už na pohé dva body. A trenér Matušovič to moc dobře ví. „Teď nás čekají dvě domácí utkání, která jsou pro nás velmi důležitá a možná i rozhodující v celé sezoně. Vím, že teď hrajeme o hodně, a proto věřím, že nás přijdou podpořit i havířovští diváci v co největším počtu. My jejich podporu potřebujeme a spolu můžeme cíl splnit,“ dodal Matušovič. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v naději udržel Kužel

V první půli nehráli Indiáni moc dobře, ale přesto byli lepší a měli určitě víc šancí.

Jenže využili jen jednu, když se ve 32. minutě trefil Boris Förster. 1:0.

 

Domácí předvedli v první půli jedinou dobrou akci, ale i to stačilo v nastaveném čase k vyrovnání , kdy se prosadil Lukáš Kužel. 1:1.

Skoupý rozhodl

Ve druhé půli už havířovští hráči ovládli hru a bylo jen otázkou času, kdy tlak přetaví ve vítězný gól.

A no a ještě když k tomu všemu šli domácí hráči do deseti. V 63. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen polomský  Pavel Žůrek.

Oficiální zápis rozhodčího zní takhle:

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 1. ŽK - bezohledné kopnutí soupeře z boku v souboji o míč. 2. ŽK + ČK - držení soupeře za dres bez zjevné snahy hrát míčem. (tzv. taktický faul)

 

   

V 67. Minutě s e už to havířovským povedlo a to konkrétně Karlu Skoupému, takže nakonec brali zaslouženě všechny body. 2:1

 

 „Splnili jsme úkol, který jsme si dali před zápasem, takže z tohoto pohledu jsme spokojený. V první půli to sice nebylo ono, ale po přestávce už byl náš výkon lepší. Díky větší aktivitě jsme měli míč častěji pod kontrolou a naštěstí tlak využili. Mrzí mě ty neproměněné šance, ale jak jsem řekl, úkol jsme splnili a za to klukům děkuji,“ řekl po zápase trenér Miroslav Matušovič. 



Ohlasy k zápasu



MFK Havířov
Miroslav Matušovič, trenér MFK Havířov: Splnili jsme úkol, který jsme si dali před zápasem, takže z tohoto pohledu jsme spokojený. V první půli to sice nebylo ono, ale po přestávce už byl náš výkon lepší. Díky větší aktivitě jsme měli míč častěji pod kontrolou a naštěstí tlak využili. Mrzí mě ty neproměněné šance, ale jak jsem řekl, úkol jsme splnili a za to klukům děkuji,



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - R. Kuděla [-] , A. Blucha [-] (63. M. Hradský [-] ) , N. Kaliský [-] (78. V. Hendrych [-] ) , P. Žůrek [-] , R. Vítek [-] , P. Pomp [-] , R. Jašek [-] , L. Kužel [-] , P. Potůček [-] , T. Hradský [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - D. Musiol [-] , P. Lisický [-] , P. Cigánek [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , T. Omasta [-] , B. Förster [-] (88. J. Cenek [-] ) , M. Matušovič [-] , J. Klejnot [-] - K. Skoupý [-] (79. J. Uher [-] )

ŽK: 15. A. Blucha , 20. R. Vítek , 27. N. Kaliský , 50. P. Žůrek - 26. M. Matušovič , 78. K. Skoupý , 90. J. Klejnot . ČK: 63. P. Žůrek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LYSÁK Václav - GALÁSEK Michal, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.