1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

16.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín na tři body nedosáhl


Branky


0

V posledním domácím  zápase museli hráči Nového Jičína bodovat a pokud možno, tak naplno. Nakonec z toho je pouhý bod a proto domácí hráči přezimují  jen s patnácti body na svém kontě.  A to je pro tento tým, který se vždy pohyboval ve vyšších patrech tabulky DIVIZE , hodně málo. Oproti tomu rýmařovští hráči si budou moci užít pěkné a klidné vánoční svátky. Mají na kontě 26 bodů a mohou se v klidu připravovat na jarní část sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra s dostala do vedení

Od začátku zápasu se domácí snažili hrát aktivně, což se jim celkem dařilo, měli herní převahu, ale Rýmařov měl velmi nebezpečné brejky a z jednoho vstřelili i gól.

Radek Němec se ze strany dobře uvolnil a jeho centrovaný míč byl sražený do protipohybu brankáře 0:1.

 

Šance, které domácí měli po centrech ze stran, neproměnili. Hlavou nejprve dobře netrefil Opatřil a pak ve velké šanci vychytal gólman hostů Lokšu, když bravůrně vyrazil jeho hlavičku po centru Macíčka. 

Malina alespoň za bod

Druhý poločas chtěli novojíčinští zvrátit výsledek na svou stranu, jelikož si nedokázali představit, že by i poslední zápas doma ztratili.

 

Po jednom z rohů se domácím povedlo alespoň vyrovnat, kdy dobře kopnutý roh Opatřila výborně hlavou trefil Malina a bylo vyrovnáno. 1:1.

 

Ke konci měli domácí ještě pár dobrých šancí a jednu standardku, kterou Lokša těsně minul.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Radovan Lokša, útočník: Už jsme rádi, že je volno, moc nám ta první polovina soutěže nesedla, trápili jsme se, ale věřím, že přes zimu dobře potrénujeme a budeme sbírat body.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, hlavní trenér: Hrálo se na umělce, ale podle mě se vzhledem ke klimatickým podmínkám vůbec hrát nemělo. Umělka je fajn pro zimní přípravu, ale do mistrovských zápasů vás rozhodčí nenechá se pořádně obléct a v tomhle počasí to je o zranění. Taky se nám tři hráči pak zranili. Věděli jsme, že to bude těžký zápas, už kvůli vynuceným změnám v sestavě. Bojovali jsme s počasím, povrchem i soupeřem. Nový Jičín si představoval, že na tom bude v tabulce o něco málo lépe než je, potřeboval body. Zdroj: http://bruntalsky.denik.cz/fotbal_region/jiskra-privezla-z-noveho-jicina-remizu-20161114.html



Sestavy


FK Nový Jičín
F. Klepek [-] - O. Malina [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] , P. Macíček [-] - J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] , L. Uhlíř [-] (58. F. Nippert [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - R. Lokša [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - M. Hoza [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , T. Němec [-] , M. Furik [-] (46. A. Vajdík [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Lesák [-] (62. D. Furik [-] ) , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , J. Tomeček [-] (89. M. Kováč [-] )

ŽK: 91. J. Juříček - 67. P. Kameník , 68. D. Furik , 91. D. Dydowicz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - ČERNOEVIČ Alexandr, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.