0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

14.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Benešov deklasoval i domácí Jiskru


Branky


18. F. Labuda , 25. J. Býma , 30. J. Býma , 45. O. Haas
0

Hosté si marně vzpomínali, kdy dokázali s tímto soupeřem naposledy vyhrát. Nastupovali navíc bez zraněného kapitána Juchelky a tak šli do zápasu s „otevřeným hledím“! Nefalšovaný podzimní den rozehřál diváky od úvodního hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešovská jízda

Po dvou minutách byl ošetřován po hlavičkovém souboji hostující Václavek. V 6. minutě si Kameník poradil se střelou Rubého. V 8. minutě už zvedal ruce nad hlavu Harazin, ale jeho střela orazítkovala jenom levou tyč už překonaného Kolenka v brance hostů. V 10. minutě poslal svou navštívenku Kameníkovi Býma, ale ten jeho střelu přilepil do svých rukavic.

 

V 18. minutě nedokázala obrana domácích zastavit sólo Labudy a hosté šli do vedení. 0:1. Takový vývoj zápasu čekal málokdo.

 

Ve 25. minutě rozehrál Moc bleskový brejk, Adamík vyzval ke gólu Býmu a na ukazateli svítil stav. 0:2.

 

Domácí se mohli vrátit do zápasu ve 28. minutě. Dydowicz poslal na zteč Jiřího Furika, ale Kolenko potvrdil skvělým zákrokem své kvality.

 

Ve 30. minutě se na domácí přivalila další gólová vlna. Adamíkovu kolmici si báječně přilepil na kopačky Býma a Kameník byl bez šance. 0:3.

 

Domácí příznivci, ale i hráči se nestačili divit, co se to s nimi na trávníku děje. A to ještě nebylo všechno. Po nezaviněném souboji o míč v závěru 1. poločasu nedohrál zápas kapitán Jiří Furik.

 

Ve 45. minutě poslal Moc z přímého kopu nádherný balón do „ohně“ a hlavička Hasse byla nechytatelná. 0:4.

 

 

 

Šupák musel do sprch

Domácí prožili svou „klinickou smrt“ ze které se už neprobrali ani po poločasové přestávce do konce zápasu.

 

Ve 48. minutě svitla jiskřička naděje po akci Michala Furika, ale hlavička Radka Němce cíl minula. V 58. minutě si Kolenko poradil s dělovkou Lesáka. Ten se z gólu neradoval ani v 68. minutě, Kolenko zůstal neprůstřelný. O minutu později pálil z dobré pozice Radek Němec nad.

 

Domácí se z gólu neradovali ani v 74. minutě, když z rozehraného přímého kopu Dydowiczem pálil z  voleje znovu Lesák jen do ochranné sítě za brankou.

 

Hosté si taktickou hrou drželi domácí pěkně „na uzdě“. V závěrečných minutách to měli ještě usnadněno tím, že po nevybíravém zákroku na kanonýra Býmu šel předčasně do sprch domácí ostrostřelec Šupák.

 

Dolnobenešovským se tak podařilo prolomit „Rýmařovské prokletí“ a připravit jim tak třetí domácí porážku letošního, divizního podzimu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, trenér: Na poslední domácí utkání jsme se všichni těšili. Jak to dopadlo, vůbec nechápu. Absolutně jsme nezvládli první poločas a pak už to bylo hodně složité.

FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Utkání v Rýmařově nebývají pro nás vůbec jednoduché. To co jsme však dnes prožili, to je doslova fotbalová pohádka. První poločas byl absolutně nejlepší z celého našeho podzimu. Celé mužstvo zaslouží obdiv za nasazení, bojovnost a skvělou produktivitu. Domácí jsme nepustili k ničemu a vstřelené góly byly ukázkové. Druhý poločas jsme zvládli takticky a odměnou je nečekaný, ale o to cennější, plný bodový zisk a potvrzení našeho druhého místa v divizní tabulce. Mám nepopsatelnou radost.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - M. Hoza [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , T. Němec [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] (46. J. Lesák [-] ) , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Šupák [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - B. Moc [-] (82. M. Večerek [-] ) , J. Romaněnko [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (75. A. Baránek [-] ) , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-] (86. J. Košárek [-] )

ŽK: 32. M. Hoza , 57. P. Ondruška - 54. P. Rubý , 83. J. Býma . ČK: 85. T. Šupák .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KOTALA Filip - MOJŽÍŠ Jakub, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.