M. Juchelka 60. (p.)
F. Labuda 71.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marnost Kozlovic a skvělý Kolenko, to je důvod, že má Benešov opět tři body


Branky


60. M. Juchelka (p.) , 71. F. Labuda
0

Utkání s visačkou „TOP“ čekalo na domácí v souboji s kvalitním, fotbalovým celkem z Kozlovic. Domácí s absentující oporou obrany Ondrou Hassem se netajili obavami o dnešní výsledek. A právem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolenko byl vždy tam, kde má být

V 9. minutě si skvělým zákrokem poradil brankář Kolenko s přímým kopem Matochy. Ve 14. minutě připravil hostujícího Kyseláka o vedoucí gól bravurním zákrokem domácí obránce Hartmann.

 

Po půlhodině pálil domácí Moravec a kapitán hostů Martin Král vykopával z brankové čáry míč směřující za záda brankáře Konečného.

 

Ve 33. minutě potvrdil Žůrek své kvality, do gólovky poslal Matochu, ten však měl vychýlenou mušku. Blízko gólu byl znovu Matocha, ale stoprocentní šanci hasil skvělým zákrokem Romaněnko.

 

V závěru poločasu pálil ještě kapitán Marin Král ve vyložené pozici vysoko nad a na druhé straně se mezi tyče nevešla střela Moce.

 

 

Kozlovice gól dát nechtěli

To co předvedli hosté z Kozlovic ve 49. minutě, to se ve fotbale nevidí často. V malém vápně si po brejku Žurka zahráli postupně čtyři hráči biliár a o gólovou radost pak připravil střelce Matochu famózním zákrokem brankář Kolenko.

 

Co jiného pak mohlo následovat? V 60. minutě zahrál v tísni bránící Sikora rukou a penaltový specialista Juchelka poslal domácí do vedení – 1:0.

 

V 66. minutě poslal trenér Christoph na hřiště střelce Labudu. Tomuto kanonýrovi domácích stačilo pět minut, aby v 71. minutě pojistil vedení domácích na – 2:0 po ukázkové akci Býmy s Adamíkem.

 

Hosté nesložili zbraně ani za tohoto stavu. Šanci na obrat výsledku vycítili po odstoupení stopera domácích, kapitána Juchelky, který v 82. minutě opustil hřiště na nosítkách.

 

 

Marně se však snažili překonat „hrdinu dne“ neprůstřelného gólmana Kolenka. Z gólu se tak neradoval ani Žůrek, ani Matocha, kterému gólovku po přímém kopu v 87. minutě vyrazil Kolenko na rohový kop.

 

Z vítězství se tak radovali domácí, ale jejich radost kalí nezaviněné zranění kapitána, pro kterého podzimní sezóna bohužel předčasně skončila……



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, hlavní trenér: Dnešních devadesát minut nám potvrdilo, že naše obavy ze zápasu nebyly vůbec liché. Zkušené mužstvo hostů to hlavně v prvním poločase potvrdilo. Ten jsme se štěstím přežili bez gólu. Kdo ví, jak by se zápas dál vyvíjel, kdyby hosté proměnili tisící procentní šanci v úvodu 2. půle? Ale na kdyby se však fotbal nehraje. Naopak. Hosté zahráli v obraně rukou a Juchelka se z penalty nemýlil. Když po chvilce pobytu na hřišti přidal náš kanonýr Labuda druhý gól, začal jsem věřit, že by to mohlo skončit pro nás dobře. Z vítězství máme pochopitelně všichni velkou radost, ale pro zbytek soutěže jsme přišli bohužel o zraněného kapitána Juchelku, který skončil po nezaviněném pádu v nemocnici.

FK Kozlovice
Tomáš Bureš, asistent trenéra:: Já tomu ještě stále nemohu uvěřit, že jsme si tak báječně rozehraný zápas nedokázali proměnit ve vítězství…. Už v 1. poločase jsme své gólové šance nepřetavili v góly. Nechali jsme vyniknout domácího gólmana, který se pak po změně stran stal opravdovým hrdinou, když zlikvidoval fantasticky naši největší superšanci. To naši chlapci budou ještě dlouho rozdýchávat. Když však takovou příležitostí pohrdneme, tak se nemůžeme divit, že jedeme domů s „prázdnou mošničkou“.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - B. Moc [-] (89. M. Večerek [-] ) , J. Romaněnko [-] , V. Těžký [-] (66. F. Labuda [-] ) , M. Juchelka [-] (82. J. Košárek [-] ) , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-]

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - D. Střelec [-] , L. Žůrek [-] , T. Hrušák [-] , M. Matocha [-] , L. Kaďorek [-] (78. D. Hradil [-] ) , M. Král [-] (74. Š. Přikryl [-] ) , P. Sikora [-] , T. Heger [-] , M. Král [-] , O. Kyselák [-]

ŽK: 25. P. Rubý , 56. B. Moc , 80. J. Romaněnko - 37. P. Sikora , 88. T. Heger .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - TOMANEC Josef, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.