Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra doslova deklasovala domácího favorita z Havířova


0

Můžeme tipovat překvapení, můžete jako fanoušek Rýmařova doufat, že si váš tým odveze z Havířova nějaký ten bodík, ale 6:0 . .????  To by byl i ten největší optimista za blázna. Ale v soutěži jako je DIVIZE E se prostě může stát cokoliv. A třeba i to, že se v jednom zápase a v jednom mužstvu objeví dva hráči kteří vstřeli hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šupák, Ondruška, Ondruška, Šupák a bylo „vymalováno“

Od začátku se hrál otevřený fotbal, kdy obě mužstva chtěli hrát kombinační fotbal, který však hatil nekvalitní terén. Hned v úvodu se dostal do slibné příležitosti Němec, ale brankář špičkou nohy pohotově zasáhl. 

V 9. minutě, ale domácí obrana zapomněla na Šupáka ve vlastní šestnáctce a po přihrávce od J. Furika se nemýlil. 0:1.

 

O dvacet minut později si Ondruška vyměnil míč se Šupákem a uklidil míč k pravé tyči. 0:2.

 

V 32. minutě vyšel rýmařovským rychlý brejk po levé straně a centrovaný míč si našel volného Ondrušku. 0:3.

 

U čtvrté branky, v 40. minutě prvního poločasu dala domácí defenzíva opět hodně prostoru Šupákovi a ten po přihrávce M. Furika umístil míč k tyči. 0:4.

 

Kdyby hosté ještě přidali další tři góly, nikdo by se už nedivil. A tak hostující hráči mohli v klídku odejít na poločasovou pauzičku.

 

 

 

Dva hattricky rýmařovských

V druhé polovině přidali oba střelci ještě po jedné brance a dovršili tak svoje hattricky. V 54. minutě dal svůj třetí gól Ondruška. 0:5.

 

A Šupák se tohle jen tak nenechal a svého kolegu střelecky srovnal v 77. minutě, kdy stanovil závěrečný účet zápasu. 0:6.

 

Havířov hrozil ze standardních situací, ale pozorný Kameník v bráně vše vyřešil. Jednou mu pomohl Ondruška, který po rohovém kopu vykopával z brankové čáry. 



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik, hlavní trenér: Havířov patří mezi soupeře, proti kterým se nám daří. Z Havířovského pohledu musíme být pro Havířov černou můrou. Z posledních pěti zápasech máme s Havířovem bilanci čtyř vítězství, jednu remízu a skóre 23:3. Tak vysoké vítězství jsme nečekali, o to je radost ze tří bodů větší.



Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Cigánek [-] , K. Skoupý [-] , P. Lisický [-] - T. Omasta [-] , P. Zupko [-] (34. J. Cenek [-] ) , T. Wojnar [-] , M. Matušovič [-] , M. Švábík [-] (56. P. Michalčák [-] ) , J. Uher [-] - T. Gomola [-] (68. V. Trmal [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - M. Hoza [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] (64. J. Tomeček [-] ) , T. Šupák [-] , T. Němec [-] (83. D. Furik [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] (80. A. Vajdík [-] ) , J. Harazin [-] , M. Furik [-]

ŽK: 48. J. Cenek , 52. K. Skoupý , 75. J. Uher , 86. P. Cigánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Galásek Michal - BROSKEVIČ Michal, DLOUHÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.