0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým svou neúspěšnou bilanci nezastavil


Branky


0

FC Velké Karlovice + Karolínka pokračuje dál v sérii neúspěchů.  Všechna utkání jsou podobná, až dnes přišly dvě změny. Domácí nedostali tři góly, ale dva a nedostali je až v druhém poločase, ale tentokrát oba v prvním. Navíc se v jejich mužstvu červenalo a to rozhodně na klidu nepřidá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koller se proběhl a zavěsil

Již v sedmé minutě zahrozili domácí hráči. Centr z levé strany našel Škrobáka, který v dobré příležitosti hlavičkou těsně minul Švecovou bránu.

 

„Nedáš, dostaneš“. 9. minuta a hráči Přerova ukázali, jak se hraje na jeden dotek. Šestkrát si z „jedné“ poslali míč až k šestnácte domácích, kde už číhal Blažkovský, který si dovolil dva doteky. Jedním míč zpracoval a druhým z otočky poslal přízemní střelou míč za záda Sváčka. 0:1.

 

V 18. minutě se k ohrožení branky dostali také domácí hráči, ale brankář Švec si s přehledem poradil. Domácí se snažili srovnat krok, ale jejich veškeré pokusy o ohrožení hostující svatyně končily ještě před šestnáctkou Přerova. Byla to křeč se spoustou nepřesností ve finální fázi. Přerov vědom si svého vedení, hrál s lehkostí, pozorně bránil a jen čekal na příležitost v podobě rychlých protiútoků.

 

A v 37. minutě to vyšlo.  Martin Koller si na polovině hřiště narazil míč s Kopeckým a namířil si to směr Martin Sváček. Hráči Karlovic jen přihlíželi jak je ten Koller rychlý a nechali ho projít až před svého brankáře, kterému už zbyly jen oči pro pláč. 0:2.

 

Ve 40. minutě zahrávali domácí standardní situaci dlouhým balónem do pokutového území hostů. Krásná hlavička Pavelky, ale Švec bravurním zákrokem nedovolil karlovickým snížit. Poté už si hosté svůj slibný poločasový výsledek pohlídali.

Kučera se červenal

Druhý poločas začal stejně, jak ten první skončil.

 

Jenže přišla 62. minuta a další rána pro domácí. Tentokrát ne v podobě vstřelené branky, nýbrž se na jejich straně červenalo. Kučera na půli dostal za tvrdý faul žlutou kartu a sečteno s kartou téže barvy z prvního poločasu, musela zákonitě přijít červená.

 

Ale naopak to byli domácí, kterým tato situace pomohla a tak začali vyvíjet stále silnější tlak na hostující bránu. Bohužel pro ně, se jim už skórovat nepodařilo a to i zásluhou vynikajícího přerovského gólmana Michala Švece, který svůj tým v nejtěžších chvílích dokonale podržel. 



Ohlasy k zápasu



1. FC Viktorie Přerov
Oldřich Smékal, manažér: Po sérii čtyř utkání bez vstřelené branky, jsme jeli prolomit smolné období do Velkých Karlovic. Na horké půdě jsme dokázali domácí zchladit, hned v prvním poločase. Domácí byli kupodivu nebezpečnější ve druhém poločase, kdy hráli od 62.min. bez vyloučeného Kučery. Vzruch do hry přinesl střídající Pavelka J, který nám zatápěl v obraně a hrozil ze země i ze vzduchu. Ale i díky výkonu obranné řady v čele s brankářem Švecem, jsme to ustáli a vezeme si tři body.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Škrobák [-] (61. J. Pavelka [-] ) , T. Chuchma [-] , R. Zeť [-] , M. Podešva [-] , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , T. Heger [-] (73. A. Mynarčík [-] ) , J. Kučera [-] , T. Ondřejka [-] , P. Píšek [-]

1. FC Viktorie Přerov
M. Švec [-] - P. Bogdaň [-] (80. D. Plášek [-] ) , R. Kopecký [-] , J. Bubeník [-] - R. Bala [-] , M. Zimčík [-] (46. O. Havlíček [-] ) , M. Koller [-] , J. Kovář [-] (75. J. Kryšpín [-] ) , J. Hrabovský [-] , R. Hýbner [-] - T. Blažkovský [-] -

ŽK: 40. J. Kučera , 54. P. Píšek , 77. M. Podešva , 83. M. Sváček , 91. V. Vašut - 35. R. Kopecký . ČK: 62. J. Kučera .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - KNEISL Leoš, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.