0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice si z valašska vezou plný bodový zisk


Branky


0

Hráči z valašska už si nemohou dovolit doma pouštět body, přesto se tak stalo a Kozlovice jim nastřílely rovnou 3 góly. A všechny v druhém poločase. Pro Velké Karlovice podobný zápas jako minulé kolo v Novém Jičíně. První poločas ještě dokázaly se soupeřem držet krok, ale druhý poločas jejich naděje pohřbil. A Kozlovice se vítězstvím dostaly na páté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha byla, ale výsledek 0:0 nikdo nezměnil

Kozlovice vstoupily do utkání o něco aktivněji. V první minutě jejich střela letěla nad domácí branku.  A hned na to další pokus o ohrožení brány domácích. Prudká střela k pravé tyči, ale na místě byl domácí brankář a kapitán v jedné osobě Martin Sváček, který střelu vytáhl na rohový kop. V 29. minutě měli domácí tutovku, ale nedokázali míč dostat za záda Konečného. Domácí se snažili ohrozit kozlovickou bránu hlavně ze standardních situací a centrovaných míčů a hosté naopak hrozili rychlými protiútoky. V prvním poločase, ale ani jedno mužstvo nedokázalo dostat míč do soupeřovy brány. A tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Ve druhém poločase už dominovaly Kozlovice

Hned v 48. minutě už se bezbrankový stav změnil a stálo to za to. Kozlovický Kyselák si u rohového praporku prohodil míč přes domácího Podešvu a namířil to směrem k bráně. Domácí obránce ještě vše chtěl zachránit chycením za dres ( i rozhodčí už chtěl zapískat), ale Kyselák se mu i tak vysmekl a naservíroval míč přesně na „placírku“ Hrušáka, který jen míč klepnul do prázdné brány. 0:1.

 

80. minuta: opět „čítanková“ akce hochů z Kozlovic. Vyhraný hlavičkový souboj, dvě rychlé přihrávky, prostrčení „českou uličkou“ mezi obránce a Žůrek to vyšperkoval položením domácího gólmana a zasunutím do prázdné „kasy“. 0:2.

 

No a aby toho nebylo málo, závěrečný zoufalý tlak domácích utnuli Kozlovičtí v 90. minutě.

 

 

A opět čítankově. Šolín přihrává Kyselákovi, ten míč posune na Lukáše Kaďorka, který dává centr na zadní tyč a hostující hráč vrací hlavou zpět na přední, kde si už opět nabíhá Kyselák a uklízí balón do sítě domácích. 0:3 a konečný hvizd rozhodčího. 



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Škrobák [-] , T. Chuchma [-] , R. Zeť [-] , J. Langer [-] (72. J. Kučera [-] ) , M. Podešva [-] , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] (79. A. Mynarčík [-] ) , M. Pavelka [-] , T. Heger [-] , P. Píšek [-]

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - J. Tomčík [-] , D. Střelec [-] , Š. Přikryl [-] (75. L. Žůrek [-] ) , T. Hrušák [-] (86. D. Hradil [-] ) , M. Matocha [-] , L. Kaďorek [-] , P. Sikora [-] , T. Heger [-] (30. J. Šolin [-] ) , M. Král [-] , O. Kyselák [-]

ŽK: 74. P. Škrobák - 68. J. Tomčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - MAREK Daniel, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.