1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník vyhrál a svého soupeře předskočil v tabulce


Branky


0

Třetí vítězství v řadě katapultuje Jeseník do horní poloviny divizní tabulky. Tři body proti Přerovu byly vydřené a tvrdě vybojované. Trenér Ševčík postavil na pravý kraj obrany Martina Furika, který na nezvyklém postu nezklamal a odehrál dobrý zápas. Zbytek týmu tvořila osvědčená sestava z posledních kol a výtečnou jesenickou formu odskákal další silný soupeř.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kysela rozhodl

Vyrovnaný první poločas přinesl už ve své 3. minutě obrovskou šanci domácích, když se po Minkově rohovém kopu dostal k zakončení Karakasidis, ale branku minul. Hosté častěji drželi míč, ale Jeseničtí dobrým pohybem nenechávali soupeři prostor a čas na konstruktivní rozehrávku. Přerov se tak dostával k zakončení jen zřídka, nejnebezpečnější střela šla zpoza šestnáctky po zemi těsně vedle tyče. Domácí hráli více zezadu s rychlým přechodem do protiútoku. Po jednom z nich se řítil na bránu Bříza, ale stíhající obránce mu nenechal klid na přesnější zakončení. Gólové radosti se domácí dočkali až ve 38. minutě. Minka uvolnil Kyselu, který parádní střelou k tyči rozjásal tři stovky diváků. 1:0.

 

Na výsledku se už nic nezměnilo

Druhý poločas – to bylo velké jesenické trápení. Hosté měli územní převahu a největší šanci na vyrovnání pohřbili v 50. minutě po rohovém kopu. Domácím hráčům scházela lehkost v pohybu a na některých byl znát velký úbytek fyzických sil (Bříza, Navrátil a Woitek hráli pátý zápas během jedenácti dnů). Jeseník se tak do posledních minut bránil přerovskému náporu, ale zároveň mohl z brejků pojistit vítězství. Nejblíže k tomu byli opět Karakasidis, ale těsně minul. Dramatický závěr přinesl i hodně emocí a nervy na uzdě neudržel přerovský kapitán Václavíček, který během tří minut uviděl dvě žluté karty, obě za strčení do protihráče v přerušené hře.

 



Sestavy


FK Jeseník
M. Vrána [-] - P. Navrátil [-] (77. M. Hanzlík [-] ) , L. Woitek [-] (92. J. Daniel [-] ) , A. Bříza [-] (84. V. Keltner [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Kysela [-] , M. Furik [-] , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-]

1. FC Viktorie Přerov
M. Švec [-] - P. Bogdaň [-] , J. Bubeník [-] , O. Václavíček [-] - R. Bala [-] , J. Kryšpín [-] , M. Zimčík [-] , M. Koller [-] - T. Blažkovský [-] (69. J. Kovář [-] ) , O. Havlíček [-] (63. J. Hrabovský [-] ) - R. Kopecký [-]

ŽK: 22. P. Kysela , 45. J. Minka , 91. M. Vrána , 92. L. Woitek - 51. P. Bogdaň , 88. O. Václavíček . ČK: 91. O. Václavíček .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Kaloč Radim - MANKOVECKÝ Tomáš, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.