0:1
(0:0)
68. T. Kopp
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady konečně bodovaly naplno


Branky


68. T. Kopp
0

Nové Sady zabodovaly poprvé za tři body a to na hřišti soupeře, v Petrovicích. Dobrá defenzíva a rychlé brejky, to byl základ úspěchu Trnečkova týmu. Tímto poslali trápící se Nový Jičín (který jen remizoval) na samé dno divizní tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Bernatík, asistent trenéra: Vyrovnané utkání, ve kterém dali hosté šťastný gól. Velmi nepovedený zápas z naší strany.

FK Nové Sady
Karel Trnečka, hlavní trenér: Konečně jsme protrhli výsledkovou mizerii a podařilo se nám zvítězit. V prvním poločase 20 min . jsme si vytvořili převahu a měli jsme i několik šancí, největší Režný, který šel sám na brankáře ,ale gól nedal. Soupeř v druhé polovině prvního poločasu hru vyrovnal a vytvořil si také jednu vyloženou šanci, kdy nás podržel brankář Kalina. Ve druhem poločase jsme soupeře do vážnější šance nepustili a podařilo se nám dát Koppem gól, soupeř se snažil o vyrovnání, ale my jsme chodili do brejků a vytvořili si několik šancí, ale další branku jsme nepřidali. Myslím si, že jsme po zásluze vyhráli. Tentokrát jsme zahráli výborně v defenzívě a poprvé jsme udrželi nulu.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] (71. J. Paduch [-] ) , T. Bajzath [-] , D. Gill [-] , P. Moskál [-] - P. Škuta [-] , D. Klimas [-] (58. P. Miko [-] ) , M. Puškáč [-] - J. Lukan [-] (46. J. Urban [-] ) , D. Hanusek [-] -

FK Nové Sady
M. Kalina [-] - A. Andreev [-] , D. Alexa [-] (90. A. Dlouhý [-] ) , P. Kryl [-] (82. T. Maliňák [-] ) , D. Škoda [-] , J. Šuba [-] (62. M. Brhel [-] ) , T. Režný [-] , L. Hodis [-] , M. Samek [-] , M. Navrátil [-] , T. Kopp [-]

ŽK: 34. D. Hanusek , 45. M. Puškáč , 77. P. Škuta - 42. M. Samek , 51. J. Šuba , 89. M. Kalina .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Popelák Luboš - BUČEK Vítězslav, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.