3:1
(1:1)
18. P. Moskál (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 10:15

6.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka doma nezaváhala


Branky


0

Hosté ze severu Moravy se netajili se svými plány získat v nedělním dopoledni nějaký ten bodík do tabulky divize. Naopak domácí 1. FCV nechtěl přerušit vítěznou vlnu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltou to vše začalo

Na konci první čtvrthodinky vyslal přerovský Koller ránu na gólmana Pacanovského, ten si s ní, i když s potížemi, poradil. Kapitán Lokomotivy Hoffman potom pohrdnul přímým kopem.

 

 

Účet souboje se otvíral v 17. minutě. Defenzíva domácích musela zatáhnout za záchrannou brzdu. Bogdaňův zákrok na Hanuska posoudil sudí Kostelník jako nedovolený a ukázal na bod pokutového kopu. K míči se postavil Moskál. Ševce v brance domácích poslal na druhou stranu a hosté se mohli radovat - 0:1.

 

 

Srovnat mohl Blažkovský a naopak navýšit vedení odmítl Hanusek, kterého překrásně uvolnil přes celé hřiště s míčem sprintující Urban.

 

 

Když už běželo nastavení prvního dějství, byla odpískána petrovickému Puškáčovi zbytečná ruka. Míč si postavil ke střele z ne zrovna nejvýhodnější pozice Zimčík a šikovnou střelou odstartoval radost a potlesk na otevřené scéně - 1:1.

Snaha Petrovic už ke gólu nevedla

Po příchodu z kabin zahrával Přerov z pravé strany rohový kop Zimčíkem. Balon proletěl na zadní tyč a tam stál jako správný kapitán Václavíček. Hlavičkou k tyči naklonil misky vah na domácí stranu - 2:1.

 

 

V 64. minutě se hosté radovali z gólu Hanuska, ale radost jim zhatil zvednutý praporek asistenta rozhodčího, kterým správně odmával postavení mimo hru. Poslední dvacetiminutovka se nesla ve hře vabank ze strany Lokomotivy. Ta se snažila srovnat a Přerov zase uhájit nejtěsnější vedení. Obranný val domácích  byl ale neprodyšný a vyložené šance se nerodily. Faktem však také je, že se v několika případech středová řada 1. FCV zapomínala, což se nemuselo vyplatit.

 

 

Kalich hořkosti pak přerovský soupeř vypil v nastaveném čase druhé půle. Míč se dostal ke Kollerovi, který postupoval společně s Kopeckým v přesile dva na jednoho. Ideálně časovaná nahrávka na polovině hřiště tak dala druhému jmenovanému  možnost potkat se tváří v tvář s gólmanem Pacanovským. Ten ránu z hranice pokutového území tečoval, ale míč přece jen doplachtil do sítě - 3:1.

 

 

Trojbodový příděl tedy neopustil stadion na Sokolské ulici.



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
hlavní trenér Jaroslav Matějíček: Myslím, že jsme odehráli dobrý zápas. Dá se říci, že jsme měli více ze hry, i když jsme po penaltě prohrávali. Pomohl nám gól do šatny. Bylo to však náročné utkání, museli jsme hrát do plných a posledních patnáct minut nám docházely síly. Nicméně na konci jsme z brejku výhru potvrdili.

TJ Lokomotiva Petrovice
asistent trenéra: Nejsme spokojeni, že jsme zde nebodovali. Celkem dobře se pro nás utkání vyvíjelo. Vedoucí gól z penalty, ale pokazila obdržená branka do šatny a potom po přestávce nepohlídáme vzdálenější tyč po rohu. Domácí byli v obraně konsolidovaní a do žádné velké šance nás už nepustili.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
M. Švec [-] - O. Václavíček [-] , P. Bogdaň [-] , J. Bubeník [-] - M. Koller [-] , J. Kovář [-] , R. Bala [-] , J. Kryšpín [-] (87. T. Kytlica [-] ) , M. Zimčík [-] - O. Havlíček [-] (66. R. Kopecký [-] ) , T. Blažkovský [-] (77. R. Hýbner [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - P. Moskál [-] , J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] , D. Gill [-] , T. Bajzath [-] - P. Škuta [-] , M. Puškáč [-] (74. J. Lukan [-] ) , D. Klimas [-] (56. J. Paduch [-] ) - D. Hanusek [-] , J. Urban [-] -

ŽK: 17. P. Bogdaň , 56. M. Koller - 23. P. Škuta , 34. D. Hanusek , 45. J. Urban , 65. O. Pacanovský , 83. D. Gill .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - POLÁČEK David, DLOUHÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.